Gündem Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? (29 Mart Survivor'a veda eden isim)

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? (29 Mart Survivor'a veda eden isim)

28.03.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı netlik kazandı. Gönüllüler takımından Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan eleme adayıydı. Dört eleme adayı belirleyen Gönüllüler takımında eleme adayları arasında en az oyu alan bir yarışmacı Survivor 2017'ye veda etti. İşte elenen isim...

Survivor 2017de bu hafta kim elendi (29 Mart Survivora veda eden isim)

Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Bulut yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ELEME BU AKŞAM YAPILDI

Survivor 2017 son bölümde eleme heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı Erdi ve Berna'yı eleme adayı olarak belirlemişti. İkinci dokunulmazlık oyununda da tekrar kaybeden Gönüllüler takımı bu kez Bulut ve Gökhan'ı eleme adayı olarak çıkardı. Gönüllüler takımının belirlediği 4 eleme adayı arasında yapılan SMS oylamasının sonucuna göre elenen isim belli oldu. Buna göre Survivor 2017'de elenen isim Bulut oldu.

Salı günleri yapılan eleme konseyi bu hafta Çarşamba akşamına alındı. Milli maçlar nedeniyle yayınlanamayan Survivor'ın eleme gecesinin bu akşam yapılacağını Acun Ilıcalı açıklamıştı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Survivor 2017'nin bu haftaki elenme adayları Gönüllüler takımından. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönülüler takımı ilk dokunulmazlık oyunun ardından Erdi ve Berna'nın ismini potaya sokarken; ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası ismi yazılanlar Bulut ve Gökhan olmuştu.

Haberin Devamı

İLETİŞİM ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLER'DE...

Dün akşam yapılan İletişim oyununda kıyasıya mücadele yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler ailelerinden gelen mektupları okuyabilmek için büyük bir yarış verdiler.

Kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. İki turu da önde tamamlayan Gönüllüler takımı, Ünlüler'i 2-0 mağlup etti.

Survivor 2017 son bölümde neler yaşandı?

Survivor 2017 son bölümde yarışmacılar ödül oyunu heyecanı yaşadı. Kazananın mantı ile ödüllendirildiği ödül oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Nefes nefese geçen mücadelenin ilk raundunda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Karşılıklı sayılarla devam eden oyunun ikinci raundunda ise kazanan takım yine Gönüllüler oldu. Böylece Survivor 2017 son bölümde ödüle ulaşan taraf Gönüllüler oldu.

Gönüllüler takımınde ayak izi tartışması!

Gönüllüler takımında Tuğçe battaniyesi ve eşofmanı üzerinde gördüğü ayak izinin ardından sinirlendi. Takım arkadaşlarına kızan Tuğçe, kimin bastığını öğrenmeye çalıştı. Bu sırada Erdi, Ogeday'ın basmış olabileceğini söyledi. Bu dakikaların ardından Ogeday ile Tuğçe arasında küçük bir gerilim yaşandı. Tekrar barakaya dönen Tuğçe arkadaşlarını sert bir dille uyardı...

Yazarlar