Cadde Survivor 2018'de büyük sürpriz! Ünlüler takımına kim geçti?

Survivor 2018'de büyük sürpriz! Ünlüler takımına kim geçti?

14.02.2018 - 00:05 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 daha ilk haftadan büyük sürprizlere sahne olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Hakan Hatipoğlu'nun Turabi ile arasının kötü olmasından dolayı Hakan'ı Gönüllüler takımına geçirmesinin ardından Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçecek isim yapılan oylama sonucu belli oldu. Peki Survivor 2018'de Gönüllüler'den Ünlüler takımına kim geçti?

Survivor 2018de büyük sürpriz Ünlüler takımına kim geçti

Survivor 2018'de heyecan daha ilk haftadan doruk noktasına çıktı. Oldukça ilginç gelişmelerle başlayan Survivor 2018'de bu akşam da sürpriz bir gelişme yaşandı ve Hakan Hatipoğlu'nun Gönüllüler takımına geçmesinin ardından Ünlüler takımına geçecek isim açıklandı. Peki Survivor'da Ünlüler takımına geçen kim oldu?

HAKAN'IN YERİNE GEÇTİ!

Survivor 2018'de Ünlüler takımına geçen isim belli oldu. Acun Ilıcalı'nın Hakan'la Turabi arasındaki gerginlikten dolayı Hakan'ı Gönüllüler takımına koymasının ardından Gönüllüler takımı içerisinde yapılan oylama sonucu Ecem Karaağaç, Ünlüler takımına geçti. Peki Ünlüler takımına geçen Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2018de büyük sürpriz Ünlüler takımına kim geçti


ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

14 Temmuz 1991 Bursa doğumlu yarışmacı Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Daha önceden Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir.

Yazarlar