Gündem Survivor'da baraka ödülünü hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda gergin anlar

Survivor'da baraka ödülünü hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda gergin anlar

18.05.2018 - 08:13 | Son Güncellenme:

Survivor nefes kesen yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Soluk soluğa izlenen Survivor'da dün akşam bir ödül oyunu bir de baraka ödül oyunu oynandı. İki mücadele de nefesleri kesti. Peki Survivor baraka ödülünü hangi takım kazandı?

Survivorda baraka ödülünü hangi takım kazandı Survivor ödül oyununda gergin anlar

Survivor yeni bölümü ile ekrana geldi. Survivor'da dün akşam bir ödül oyunu ve bir baraka ödül oyunu oynandı. Ödül oyunu esnasında Nagihan ve Mustafa Kemal arasında gergin anlar yaşandı. Öte yandan yaşanan olaylara Ümit Karan'da dahil oldu. Nagihan yaşanan olayların ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Survivor'da ödül oyunun hemen ardından baraka ödülü için iki takım kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor baraka ödülünü hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu mücadeleleri nefes kesti! Dün akşam ekrana gelen Survivor'da iki ödül oyunu oynandı. Bolonez soslu makarna ödülünü kazanan Ünlüler makarna ile buluştu. Öte yandan ikinci ödül oyununda baraka ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Zaman zaman gerilim dozunun yükseldiği Survivor'da Nagihan'da gözyaşlarına hakim olamadı.

SURVİVOR 74. BÖLÜM FRAGMANI

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler 73. yeni bölümün ilk oyunu olan ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu geçmesi beklenen ödül oyunu, Ünlüler'in ezici bir üstünlüğüne sahne oldu ve Ünlüler takımı Gönüllüler'i 10-1 mağlup etmeyi başardı.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor'da günün 2. oyunu olan iletişim oyunu ise nefesleri kesti. Ödül oyununda ağır bir yenilgi alan Gönüllüler takımı adeta günah çıkardı ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi 10-9 kazanarak iletişim oyununun galibi oldu.