Gündem Survivor 79. bölümde korkutan sakatlık! Hikmet adaya veda ediyor

Survivor 79. bölümde korkutan sakatlık! Hikmet adaya veda ediyor

26.05.2019 - 11:19 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hikmet Tuğsuz'un yaşadığı sakatlığın ardından Acun Ilıcalı, Survivor 79 bölümde açıklamalarda bulunacak. Hikmet Tuğsuz'un adaya veda edeceğini açıklayan Acun Ilıcalı'nın sözlerinin ardından yarışmacılar büyük şok yaşıyor. Survivor duygu dolu anları ile bu akşam TV8'de..

Survivor 79. bölümde korkutan sakatlık Hikmet adaya veda ediyor

Survivor'da nefes kesen mücadelelerin yanı sıra eski Survivor yarışmacılarının da adaya gelmesi ile heyecan dozu kat be kat arttı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek olan yarışmacılar konseyde Acun Ilıcalı'nın Hikmet Tuğsuz kararının ardından büyük şok yaşayacak. Geçtiğimiz günlerde parkurda yaşadığı sakatlığın ardından hastaneye kaldırılan Hikmet Tuğsuz'un yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam oynanan efsane yarışmacılar ve 2019 yarışmacıları arasındaki mücadele nefes kesti. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde iki takım arasında yepyeni bir mücadele daha yaşanacak. Nagihan'ın yaşadığı sakatlık ise herkesi tedirgin edecek.

SURVİVOR'DA HİKMET ADAYA VEDA EDİYOR

SURVİVOR'DA KORKUTAN SAKATLIK

Yazarlar