Gündem Adem Kılıçcı kimdir? Kariyeri ve hayatı...

Adem Kılıçcı kimdir? Kariyeri ve hayatı...

22.01.2017 - 17:37 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 ünlüler takımında yer alan Adem Kılıçcı yarışmanın ilk gününden Serhat'la yaşadığı diyalog ile dikkatleri üzerine çekti. Milli boksör Adem Kılıçcı güçlü fiziği ve oyunlarda ki performansı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Adem Kılıçcı kimdir?

Adem Kılıçcı kimdir Kariyeri ve hayatı...

Survivor'un en iddialı isimlerinden olan boksör yarışmacı Adem Kılıççı, yarışmadaki performansı ile dikkat çekti. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan yarışmacı Adem Kılıççı hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik..

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Adem Kılıçcı kimdir Kariyeri ve hayatı...