Gündem Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim aldı?

25.04.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

TV'de ekrana gelen Survivor All Star yarışması tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Kıyasıya yarışmaların sonuçları ve detayları sizler için bu haberden aktarıyoruz. Dün akşam yayınlanan son bölümü ile Survivor All Star'da dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Survivor All Star'da yeni bölümde neler yaşanıyor?

Survivor All Starda dokunulmazlığı kim aldı

Survivor yeni hafta yine nefesleri kesti. Önce yapılan futbol maçıyla yemeğe doyan yarışmacılar bir sonraki gün de dokunulmazlık için sahaya çıktı. Yemek ödülünü kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyunundan da galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


26 Nisan yayınlanan Survivor All Star birleşme haftası nedeniyle eleme olmayacak ve haftaya 3 Mayıs tarihinde oynanacak olan dokunulmazlık oyunu öncesinde avantajlı taraf olacaktır. Kazanan taraf haftaya kazandığı taktirde eleme kaybeden takımdan olacaktır. Eğer kaybeden takım kazanırsa küçük bir oyun oynanarak dokunulmazlık oyununun sonucu belli olacaktır.

Sert ve hızlı olanın kazanacağı oyunda ilk oyunu Hilmicem kazandı ve moraller yüksek olarak yarışmaya başlayan gönüllüler durumu 4 – 0 yaparak arayı açtı. Doğukan’ın bir puan almasıyla yarışmaya geri dönen ünlüler durumu 4 – 4 yaptılar. Mücadele kıran kırana geçerken durum 8 – 8 e kadar geldi heyecanlar en üst seviyelere ulaştı. Gönüllülerin hızlı ve sert oyunu ile kazanan taraf 10 - 8 gönüllüler oldu.

Önümüzdeki hafta 3 Mayıs 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dokunulmazlık oyunu öncesi büyük bir avantajın sahibi oldu. 27 Nisan 2015 ve 28 Nisan 2015 Survivor Kimse elenmeyecektir. Eleme 3 Mayıs 2015 'te survivor dokunulmazlık oyununun ikincisi sonrasında olacaktır.

Survivor son bölüm izle Pascal sinir krizi geçirdi

Survivor son bölüm izleyenler ekrana kilitlendi. Acunn Medya'nın merakla izlenen yarışması Survivor 38. bölümde Pascal sinir krizi geçirdi.



Acunn Medya Survivor son bölümde tansiyon yükseldi. Survivor son bölüm izle yenler Pascal Nouma'nın ödül oyunu sonrasındaki haliyle şoke oldular.

Survivor All Starda dokunulmazlığı kim aldı


Survivor All Star 38. bölüm ödül oyunu akşamı neler yaşandı? İşte Survivor'ı kaçıranlar için Survivor son bölümü izleme şansı...

PASCAL SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Survivor All Star'ın 25 Nisan 2015 bölümünde ünlüler takımından Pascal Nouma ödül oyununda yaşadığı anlar yüzünden sinir krizi geçirdi.

HAFTANIN ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLERE

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler ödül oyununu kazandı. Masaj ve temizlik ödülünü kaybeden ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.

HASAN TURABİ GERGİNLİĞİ TAM GAZ

Survivor All Star'ın 38. bölümünde gönüllüler adasında konseyde yaşananlar dillerden düşmüyor. Hasan ve Turabi arasında yaşanan gerginliğin ardından gönüllüler adasında işte bunlar konuşuldu.

Turabi'nin ada röportajında Hasan hakkında söyledikleri, Hasan'ın ise Turabi hakkında söyledikleri ekranlara böyle yansıdı.