Gündem Survivor All Star şampiyonu belli oldu!

Survivor All Star şampiyonu belli oldu!

06.07.2015 - 07:56 | Son Güncellenme:

Sezon boyunca nefes kesen program Survivor All Star şampiyonu belli oldu! Survivor All Star şampiyonu 3 Temmuz akşamı belli oldu. Survivor All Star şampiyonu halkın sms oylamasıyla Turabi Çamkıran oldu. Peki Turabi nasıl kazandı, Merve niye kaybetti?

Survivor All Star şampiyonu belli oldu

Turabi Çamkıran Survivor All Star'ı kazanarak şampiyonların şampiyonu oldu. 'Survivor All Star Şampiyonu Turabi Çamkıran' 500 bin TL nin sahibi oldu. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor All Star'ın kamera arkası görüntülerinin yayınlandığı programda izleyiciler eğlenceli anlar yaşadı.

Survivor All Star'ın büyük finaline kamera arkası görüntüler damga vurdu. Yarışmacılar açlık mücadelesi vermediği için aralarındaki diyaloglar olumlu yönde oldu. Renkli bir akşam yaşatan ve geride kalan Survivor All Star'ın kamera arkasında yaşanananları da gözler önüne seren finalde Survivor All Star şampiyonu Turabi oldu. Turabi oyların çoğunu alırken, Merve Aydın ise ikincilikle yetindi.

SURVİVOR ALL STAR FİNALİ

Survivor 2015'te Merve Aydın ile amansız bir mücadeleye giren Turabi, son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu oldu. Survivor All Star şampiyonu Turabi, 500 bin TL'lik büyük ödülü kazandı. 4 aydan uzun süredir devam eden ve son 10 yıla damgasını vuran yarışmacıların mücade ettiği Survivor All Star yarışması final bölümüyle sona erdi. Milyonları ekrana kilitleyen, yayınlandığı günlerde reyting birincisi olan Survivor All Star, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yapılan canlı yayın final programıyla bitti. SMS oylamasında Merve Aydın'dan fazla oy alan Turabi Çamkıran Survivor All Star'ın birincisi oldu. Şampiyonluğu açıklanınca çok büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ve Survivor'dan yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem'le sarılarak paylaştı. Turabi geçen sene katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler'i de birinci olarak bitirmiş ve büyük ödülü kazanmıştı. Turabi bu sene de Survivor All Star'ı kazanarak çifte zafer yaşamış oldu. Turabi, 500 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.

Ali Eyüboğlu'nun kaleminden

Haberin Devamı

Cuma akşamı başlayıp, cumartesinin ilk saatinde biten ‘Survivor All star’ın canlı yayınının ardından otele dönüyoruz. Amfitiyatro ile Kaya Artemis birkaç yüz metre… Birçok insanın bu mesafeyi katederken söylediği şey aynıydı; tıpkı otel lobisinde konuşulanlar, sosyal medyada yazılanlar gibi:

“Merve, babasının yaptığı konuşma yüzünden kaybetti.”

Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın, “Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden kızım sakatlandığında federasyon ona sahip çıkmadı. Evimizi satıp tedavi ettirdik onu. Merve Aydın, Atatürk ve Turgut Özal’dan sonra Time’a kapak olan üçüncü Türk’tür” demeseydi sonuç değişir miydi?

Yarışmayı izleyenlerin ortak kanaati bu…Babası konuşmadan önce gelen SMS oylarında Merve Aydın yüzde 51, Turabi yüzde 49’du.

Haberin Devamı

Ne zaman ki baba konuştu, Turabi’nin oyları yükselişe, Merve’ninse düşüşe geçti.

Finalde gelen SMS’lerden yüzde 53.24’ünü alan Turabi, birinci oldu. Merve’nin oy oranı ise babası sayesinde yüzde 51’den yüzde 46.76’ya düştü.

Finale kalan iki yarışmacıdan biri kazanıp, diğeri kaybedecekti. Merve Aydın’ın neden kaybettiği kadar, Turabi’nin nasıl kazandığına da bakmak lazım.

Konuşmasıyla kazandı

Turabi’nin soyadı Çamkıran ama finalin çam devireni olmadı. Aksine, kendisine oy getirecek laflar etti.

Turabi’nin, “Geçen sene yarışmadan sonra çoluk çocuğunun rızkından kesip, bana SMS atanlar oldu. Paranız yoksa bana SMS atmayın, üzülürüm yoksa. Durumu iyi olanlar SMS atsın” demesini ‘Survivor All Star’daki en büyük rakibi Hakan Hatipoğlu bile attığı tweet’le takdir etti.

Babası ve annesinin yaptığı konuşma da Turabi’ye puan kazandırdı.

Gerek yarışmadan sonra konuştuğum insanların söylediği ve gerek sosyal medyada da sıkça dillendirildiği gibi Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın’ın kızına SMS getirsin diye söyledikleri tam tersi etki yaptı.

Finalin olduğu cuma günkü ‘Survivor All Star’ın galibi kim olacak?’ yazım üzerine gelen yorumlardan biliyorum; birçok insanın favorisi Merve’ydi. Kaya Artemis’te gün boyu konuştuğum insanların çoğu da Merve Aydın’ı banko görüyordu ama sonuç ortada…

Haberin Devamı

500 bin TL para ödülünü kazanan Turabi oldu!

Acun Ilıcalı, “Survivor All Star’ın birincisi Turabi” deyince sahneye fırlayan ailesi ve takım arkadaşları ‘Turbo’yu havaya kaldırırken, Berna eşliğinde podyumu terk eden Merve ağlıyordu.

Finalde Acun Ilıcalı, kendisine her söz verdiğinde Merve Aydın, “Neysem oyum. Oynamıyorum” sözcüklerini tekrarlamak yerine “Bir kadın olarak Survivor’ı kazanmak istiyorum. Kadınların oyuyla bunu başaracağıma inanıyorum” deseydi, sonuçta belki yine gözyaşı dökerdi ama bu sevinç gözyaşları olabilirdi.

SEVİNÇ VE HÜZÜN

Kaya Artemis’teki nefes kesen finali ‘Survivor All Star’ yarışmacılarıyla yan yana izledim. Turabi birinci ilan edildiğinde ‘Gönüllüler’ takımından arkadaşları Bozok, Hilmicem,

Nadya ve Begüm’ün attıkları sevinç çığlıkları görülmeye değerdi.

‘Ünlüler’ ekibinden Berna, adeta şok yaşayan takım arkadaşı Merve’yi teselli edip, sahneden indirirken Nadya, Hilmicem, Begüm ve Bozok, Turabi’nin annesi Meryem ve babası Halil’i kucaklayıp, sevinçlerini paylaştı.

Haberin Devamı

Aynı grup daha sonra sahneye çıkıp Turabi’yi kutlayıp, omuzlarına aldı.

O sırada Merve, kardeşine sarılmış, hüngür hüngür ağlıyordu.

SURVIVOR ÜNLÜLERİNİ BEKLEYEN ASIL SINAV

‘Survivor All Star’ finalinin yapıldığı Kuzey Kıbrıs’ta üç günde gördüklerimi paylaşmak isterim.

‘Survivor All Star’ ekibi her zaman olduğu gibi Kaya Artemis’te konakladı. 2 bin yatak kapasiteli otelde tek boş yer yoktu. Üstelik kişi başı bir gecelik konaklama bedeli 779 TL olduğu halde.

Üstelik otel, ‘Survivor’ ekibinin kalacağı dönemde üç gecenin altındaki konaklama taleplerini kabul etmeden bu doluluk oranını yakaladı.

‘Survivor All Star’ın finali, otelin amfitiyatrosunda yapıldı. Otelde konaklayanlar canlı yayınlanan finali yerinde para ödemeden izledi. Dışarıdan gelenler ise otele kişi başı 300 TL giriş parası ödedi.

Canlı yayının başlamasına saatler kala Kaya Artemis’in amfitiyatrosunun önündeki ‘Survivor All Star’ kuyruğu, yarışmaya olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

‘Survivor All Star’ın yarışmacılarına otel müşterilerinin ilgisi büyüktü. Özellikle de ellerinde son model akıllı cep telefonu olan çocukların… Hakan, Hilmicem, Anıl, Begüm, Doğukan, Sahra, Bozok, Berna, Pascal, Nadya, HASAN, Özlem, Serenay ve Merve Oflaz’la fotoğraf çektiren çektirene…

Haberin Devamı

‘Survivor All Star’ yarışmacılarından daha çok ilgiye mazhar olan bir isim daha vardı otelde… O da Acun Ilıcalı… Ne zaman dışarı çıksa, imza isteyenler, fotoğraf çektirenler sardı etrafını…

‘Survivor All Star’ yarışmacılarının hepsi şu günlerde Popstar gibi. Bakalım bu isimlerden hangileri ‘Survivor’ sayesinde yakaladıkları popülerliği para getirecek kalıcı bir şöhrete dönüştürecek?

Kendine iyi bir menajer bulmayanların işinin çok ama çok zor olduğunu belirtmeliyim.

Çünkü şov dünyasında hayatta kalma savaşı Dominik’teki ‘Survivor’a benzemez.