Gündem Survivor'da bu hafta SMS oylamasına kimler kaldı? İşte iki eleme adayı

Survivor'da bu hafta SMS oylamasına kimler kaldı? İşte iki eleme adayı

11.03.2017 - 13:26 | Son Güncellenme:

Survivor'da bugün dokunulmazlık oyununun ilk raundu oynandı. Oyununun ilk raundunda Ünlüler takımı kaybetti. Survivor'daki dokunulmazlık oyunlarında Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıran kırana mücadele verdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Survivorda bu hafta SMS oylamasına kimler kaldı İşte iki eleme adayı

Survivor'da heyecan her geçen hafta katlanarak artıyor. Ekranların fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından iki isim seçildi. Yapılan konseyde Ünlüler takımında SMS oylamasına kalan ilk isim 5 oyla Şahika seçildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sedat ise Adem'in ismini verdi.

1- Şahika
2- Adem

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'dan o isme büyük övgü: 'Harika oynuyor!

Ödül oyununda performansıyla parmak ısırtan Şahika, attığı golün ardından Acun Ilıcalı'dan övgüyü kaptı.

Furkan'ın futbolu Serhat'ı çıldırttı!
Survivor'da ödül heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler futbol maçında karşı karşıya gelirken, Furkan'ın sahadaki performansı kenardaki Serhat'ı çileden çıkardı.

Survivor yine kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Ödül oyunu için kolları sıvayan Ünlüler ve Gönüllüler bu sefer futbol maçında karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir rekabete sahne olan maçta heyecan tavan yaptı.

İlhan ve Furkan 3-0 yenildi

İlk maçta Furkan ve İlhan Gönüllüler Takımı'nı temsil ederken, Bulut ve Ogeday da Ünlüler Takımı'nın temsilcileri olarak sahaya çıktı. Maça fırtına gibi başlayan Gönüllüler, İlhan ve Furkan'a adeta göz açtırmadı. Maçı 3-0 kazanan Gönüllüler, puanı kapan taraf oldu. Bulut ve Ogeday'ın takımı alkış alırken, Ünlüler Takımı'nın bulunduğu benchte ise gergin anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Furkan, Serhat'ı çileden çıkardı

Furkan'ın maçtaki performansı efsane futbolcu Serhat'ı sinirlendirdi. Serhat, oyun sonrası Furkan'a olan eleştirilerini dile getirdi. Eski F.Bahçeli futbolcu, Furkan'a "Sana pas veriyor, geri pas veriyorsun. Kaleye vur diyorum sana. Kalenin önündesin, pas veriyorsun. Ogeday var zaten İlhan ağabeyin yanında. Tek pas oynuyorsun. Adam sana frikik oynamış. Bir tutsana ayağında topu. Sen sürekli pasa odaklısın." şeklinde tepki gösterdi. Furkan ise efsane futbolcuyu sadece dinleyerek yetindi.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da dün yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Ödül oyunu için yarışmacılar kumda futbol oynadı. Sabriye "futbol geçmişim var" dedi; ancak iyi oynayamayınca Sedat "hani biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun" deyince Sabriye çılgına döndü.

SABRİYE, SEDAT'A 'ÇOK MU ETEK GİYMEK İSTİYORSUN' DEDİ

Sedat, Sabriye'ye oyun sırasında 'hani futbol biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun sen' dedi. Sabriye çıldırdı, 'senin bu bayanlarla derdin nedir? çok mu etek giymek istiyorsun' dedi.

Haberin Devamı

SEDAT DONDU KALDI

Sedat, Sabriye'nin bu tepkisi karşısında şoke oldu. Önce ilk birkaç saniye dondu kaldı, sonra da "terbiyesizlik yapma" diyerek tepki gösterdi.

RİCADA BULUNDU

Çılgın Sedat Sabriye Şengül ile yaşadığı tartışmanın ardından bench'te oturan takım arkadaşının yanına gelerek ricada bulundu.

"ÇOK AĞIR LAFLAR SABRİYE"

'Çılgın' lakaplı yarışmacı, "Bak kardeşim senden bir ricam var. İki tane avladım var. Sen bana en başta geldin 'Sedat abi ben seni çocuğun için seviyorum' dedin. Bak onlar izliyor. Bir daha bana 'Etek, kıvırma' gibi sözler kullanma. Şahsıma hakaret et. 'Sen nasıl bir herifsin, kötüsün, pisliksin' dedi. Senden ricam evlatlarım için bir daha öyle söyleme. Allah rızası için benim seninle kavga etme şansım yok, anladın mı? 'Kıvırma, etek giy' gibi laflar çok ağır Sabriye. Beni düşünmüyorsan o evlatlarım için bana bir daha o kelimeleri kullanma" ifadelerini kullandı.

"BEN DE DURAMAM"

Sabriye'nin bu ricaya yanıtı ise "Bana şey yaparsan ben de sana şey yaparım. Kötü davranıyorsun. Evlatlarına saygım sonsuz ama bana kötü davranırsan ben de duramam. Bu benim zaafım. Herkesin var. Sonuçta anamız, babamız bizi ilziyor" şeklinde oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017'DE BU HAFTA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2017'de son iki dokunulmazlık oyununda da kaybeden Ünlüler Takımı, Sabriye, Adem, Sedat ve Tarık'ı eleme adayı olarak belirlemişti. Yapılan SMS oylamasının ardından en aza oyu alarak adaya veda eden isim Tarık Mengüç olmuştu.