Gündem Survivor'da bu hafta kim elenecek? (Oyun alanında şok eden kavga)

Survivor'da bu hafta kim elenecek? (Oyun alanında şok eden kavga)

28.02.2017 - 09:09 | Son Güncellenme:

Survivor'da nefes kesen mücadele...Bu akşam bir kişi Survivor macerasına veda edecek. Sadin, Erdi, Sabriye ve Fatih elenme potasında. Bu akşam yapılacak ödül oyununda Ünlüler takımı arasındaki gerginlik büyüyor. Adem ve Furkan arasındaki gerilime takım arkadaşları müdahale ediyor.

Survivorda bu hafta kim elenecek (Oyun alanında şok eden kavga)

Survivor'da bu akşam veda konseyi yapılacak. Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin’den en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek. Ada konseyi öncesi Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam iletişim ödülü için yarışacaklar. Kıyasıya bir rekabetin olacağı Survivor'da bu akşam ortam geriliyor.

Haberin Devamı

FURKAN VE ADEM ARASINDA TARTIŞMA

Survivor'ın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor'da iletişim ödülü sırasında Furkan ve Adem arasında tartışma çıkıyor. Adadadaki gerilimin oyun alanına yansıması tüm takımın sinirlerini bir kez daha bozuyor. İşte o yeni bölüm fragmanı:

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında en çok ismi yazılan Sabriye olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Furkan, Fatih'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında ise en çok ismi yazılan isim Sadin olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan, Erdi'nin ismini verdi.

Survivor'da elenme potasında bu hafta dört isim var. SMS sonuçlarına göre en düşük oyu alan yarışmacı bu akşam Survivor macerasına veda edecek.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER ADASINDA GRUPLAR AYRILIYOR

Hindistan cevizi toplama görevi ve ada hayatındaki sorumluluklarını yerine getirmediği söylenen Sabriye ve Şahika adada karşı grup oldu. Adem, Şahika ve Sabriye'nin yanında kalırken, diğer yarışmacılar yemeklerini onlarla ayırma kararı aldı.