Cadde Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları

10.02.2019 - 23:49 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 bu akşam 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dün oynanan 2. dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adaylarının belli olduğu Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı ve haftanın eleme adayları kimler oldu?

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı Survivorda haftanın eleme adayları

Survivor 2019'da heyecan her geçen gün biraz daha artıyor. Bu akşam 7. yeni bölümüyle ekranlara gelen ve ödül oyununa sahne olan Survivor'da yarın eleme yaşanacak. Peki Survivor'da eleme adayları kimler ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019'un bu akşam yayınlanan 7. yeni bölümünde ödül oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Kumda futbol oynayarak mücadele eden iki takım ekmek ve bal için büyük bir mücadele verdi. Oldukça çetin geçen mücadeleyi kazanan takım ise 10-8 skoruyla Yunan takımı oldu...

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANMIŞTI?

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Survivor'da Türkiye-Yunanistan mücadelesinde ilk dokunulmazlığı kazanan takım Yunan takımı olmuştu. Pazar akşamı ekrana gelen ikinci dokunulmazlık oyununu ise Türkiye takımı kazanmayı başardı ve mücadeleye eşitlik geldi.

Eşitlik sonrası iki takım arasında final oyunu oynandı ve finali kazanan Yunan takımı oldu. Böylelikle Survivor'da bu hafta elenecek yarışmacının Türkiye takımından olacağı kesinleşti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımında eleme adayları da beli oldu. Sevilen yarışmada Türkiye takımının ilk eleme adayı Kader olurken, diğer eleme adayları ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude'nin söylediği Okay ve erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Bora'nın söylediği Atakan oldu.

Böylelikle bu haftanın eleme adayları Kader, Okay ve Bora oldu..

Haberin Devamı

SURVİVOR 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...