Gündem Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı'dan flaş Turabi açıklaması! Bir daha...

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı'dan flaş Turabi açıklaması! Bir daha...

11.06.2018 - 07:46 | Son Güncellenme:

Survivor'da eleme gecesinde heyecan doruğa çıktı. Sevilen yarışmada bu akşam iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından bir kişi daha adaya ve hayallerine veda etti. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalıdan flaş Turabi açıklaması Bir daha...

Survivor 95. bölümüyle nefesleri kesti Bu akşam ekrana gelen Survivor'da bir kişi adaya veda etti. Peki Survivor'da kim elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme adayı olmuştu. Yapılan halk oylaması sonrası hayallerine veda eden isim Mustafa Kemal oldu.

Mustafa Kemal'in son sözleri ise: "Arkadaşlarla birlikte yarışmak benim için çok büyük bir gurur. Her şey büyük ödülü almak değil ben burada çok güzel insanlar tanıdım ve kazandım. Benim yolum buraya kadarmış" oldu.

TURABİ'YE BÜYÜK ŞOK! BİR DAHA...

Survivor'da Mustafa Kemal'in elenmesinin ardından büyük bir şok yaşandı. Sevilen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmanın en sevilen isimlerinden Turabi'nin sağlık durumuyla ilgili çok önemli bir açıklamaya imza attı ve ikili arasında şu diyaloglar yaşandı:

Acun Ilıcalı :" Senin durumun tahminimizden çok daha ciddi. Bunda sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor" Turabi:" Neden abi"
Acun Ilıcalı :" Yarışırsan kalıcı bir etkisi olabilir"
Turabi:" Abi lütfen alma beni buradan gözünü seveyim, yarışırım abi"
Acun Ilıcalı :" Seni elemeyi düşünmüyoruz. Sadece yarışamazsın"
Turabi:" Yok abi ispatlarım ben size her türlü oynarım"
Acun Ilıcalı:" Bu benim vereceğim bir karar değil. Dr. Metin İstanbul'da 2 gün sonra gelince bunu bir kez daha konuşuruz"

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIMLAR KAZANDI?

Survivor'da bu akşamki eleme gecesi bölümünde iki ödül oyunu oynandı. Sevilen yarışmanın 95. yeni bölümünde ödülün Luis Fonsi Konseri olduğu ödül oyunlarının ikisini de Ünlüler takımı 10-6 ve 10-8 skorlarıyla kazandı ve konsere gitmeye hak kazandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 96. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 96. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.