Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - 18 Haziran 2017

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - 18 Haziran 2017

18.06.2017 - 09:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da adım adım finale yaklaşılıyor. Survivor 2017'de finale 4 gün kala yeni bir dokunulmazlık oyununda Serhat Akın'a karşı kıl payı kaybeden Ogeday sinirlerine hakim olamadı. Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de!

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı - 18 Haziran 2017

Survivor'da nefesler tutuldu. Büyük finale son 5 gün kala adaya vedalar birer birer gerçekleşiyor. Survivor Kıbrıs finaline gidecek dört kişi içiyi belirlemek için dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Cumartesi akşam oynanan Survivor dokunulmazlık mücadelesinde Adem, Sabriye, İlhan ve Serhat kıyasıya bir mücadele segiledi. Dokunulmazlık sembolünün sahibi İlhan Mansız oldu. Cumartesi akşamı oynanan Survivor dokunulmazlık kolyesini boynuna takan Ogeday Cumartesi akşamı mücadele etmedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor kıran kıran mücadeleleri ile devam ediyor. Survivor büyük finale kısa bir süre kala yarışmacılar adaya birer birer veda ediyor. Dün akşam oynanan Survivor dokunulmazlık mücadelesini İlhan Mansız kazandı. Survivor'da Adem, Serhat ve Sabriye'nin çıktığı eleme potasından en az SMS oyunu alan Sabriye yarışmaya veda eden isim oldu. Sabriye isminin açıklanmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

SURVİOR'DA KRİTİK DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Trabzon’da 1988 yılında dünyaya gelen Sabriye Şengül, başarılı hayatı içinde boks ile 2006 yılında 18 yaşında tanıştı. Boks ile 2006 yılında tanışan

yarışmacının, bundan sonraki hayatı değişti. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra boksa olan ilgisini ve yeteneğini keşfeden Sabriye Şengül, üniversite eğitimi almamıştır. Yarışmada da izleyiciler tarafından görüldüğü gibi genel olarak erkeksi tavırlar sergilemektedir. Sert mizacı ile tanınmış olan Sabriye Şengül, çocukluk yıllarında sürekli erkek arkadaşları ile vakit geçirmesinden dolayı tavırlarının da bu yönde geliştiğini açıklamalarında belirtmiştir.

Haberin Devamı

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı - 18 Haziran 2017

Lise eğitimi sırasında boks yapmaya antrenörü tarafından teşvik edilmiştir ve bu yolda ilerlemeye başlamıştır. İlk boksa başladığı zamanlarda ablası bu durumu pek sıcak karşılamamıştır ancak Sabriye yılmayarak hayallerinin peşinden koşmuştur. Bir spor salonuna kayıt yaptırıp özel olarak boks eğitimi almıştır. Sabriye Şengül sadece yakın çevresi tarafından değil bazı önemli antrenörler tarafından da fark edilmeye başlanmıştır. Bu doğrultuda da gösterdiği üstün performanslar sayesinde Türkiye Boks Şampiyonu olarak adını yazdırmıştır. Milli formayı giyen Sabriye, Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. 2015 yılından itibaren de boksa profesyonel olarak devam etti. Kickboksta hiçbir mağlubiyeti olmayan Sabriye Şengül, gösterdiği başarı ile de altın kemer almaya hak kazandı. Başarı adımlarını tırmanmakta olan Sabriye, Türkiye tarafından da tanınan fenomen bir isim haline geldi.

Haberin Devamı

Boksta ve Kickboksta 3 tane Türkiye şampiyonluğu bulunan Sabriye Şengül aynı zamanda K1 Dünya Karması Şampiyonluğu’na ve uluslararası boks şampiyonluğuna sahiptir.