Gündem Survivor eleme adayları belli oldu! Turabi'ye ne ceza verildi?

Survivor eleme adayları belli oldu! Turabi'ye ne ceza verildi?

29.04.2018 - 11:30 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 dün akşam yine oldukça büyük bir heyecana sahne oldu. Anıl ve Hakan'la yaşadığı sonrası Turabi'nin cezası belli oldu. Peki Turabi diskalifiye mi edildi? Merakla beklenen Survivor eleme adayları da belli oldu. İşte tüm gelişmeler...

Survivor eleme adayları belli oldu Turabiye ne ceza verildi

Survivor 2018 yarışması hız kesmeden devam ediyor. Bu haftanın eleme adayları açıklanırken Turabi'nin cezası da belli oldu. Yayınlanan Survivor 58. yeni bölüm fragmanında ise Elif ile Nagihan arasındaki tartışma damga vurdu. İşte tüm gelişmeler...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIĞI VE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİMLER ALDI?

Survivor 2018'de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Survivor'da Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanınca, Gönüllüler takımı Bireysel Dokunulmazlık oyunu oynadı. Ve Dokunulmazlık kolyesini Hilmi Cem İntepe kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI HANGİ YARIŞMACILAR OLDU?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımı konsey stresi yaşadı. Oylama sonucunda Murat ve Yağmur çıktı. Bireysel dokunulmazlığı alan Hilmi Cem ise Birsen'in ismini verdi.

2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve zorlu oyunu Gönüllüler takımı 4 sayı geriden gelerek 10-9 kazanmayı başardı. Bu sonuçla beraber bir eleme adayı da Ünlüler takımından olacak.

SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da yapılan konsey sonucu son eleme adayı Elif Şadoğlu oldu.

Haberin Devamı

TURABİ'NİN CEZASI BELLİ OLDU!

Survivor 2018'de Turabi'nin Gönüllüler takımında yarışan Anıl ve Hakan'a yaptığı saygısızlık sonrasında gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı ise konseyde kararını açıkladı. Acun Ilıcalı yapılan toplantı sonrasında Turabi'nin önümüzdeki 5 maç oynamayacağını belirtti.

SURVİVOR 59. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 59. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.