Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

15.05.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan konseyde elemeye kalan isimler açıklandı. İzleyicinin merakla beklediği Survivor'da elemeye kimler kaldı? sorusunun yanıtı belli oldu. İşte o detaylar...

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı

Survivor'da elemeye kalan isimler dün akşam belli oldu. Nefes kesen dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Survivor'da elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Gönüllüler yarışmacıları kritik oylamaya başladı ve isim yazılmaya geçildi. Pazar günkü dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllülerden Serkay ve Gizem Kerimoğlu potaya girerek eleme adayı oldu. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımından üç eleme adayı çıkmış ve adaya veda eden isim Ezgi Avcı olmuştu. Gönüllülerde Gizem Kerimoğlu bir tarafta, diğer beş kişi bir taraftaydı. Peki, kim kimi yazdı?

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor 2016'da ada konseyinde Gizem Kerimoğlu Efecan’ın ismini yazdı. Geri kalan beş isim ise yani Damla Efecan’ı, Gizem Memiç İbrahim’i, İbrahim, Serkay ve Efecan da Damla’yı yazdı. Survivor 16 Mayıs 2016 üçüncü eleme adayı Gönüllülerde Damla Can oldu.

Haberin Devamı

DAMLA CAN NE SÖYLEDİ?

Gönülllülerde üçüncü eleme adayı olan Damla şöyle konuştu; “Öncelikle tabii ki de potada olmak ayrı bir heyecan. İlk defa zaten potadayım. Ama bir şeyleri başardığımı görüyorum ve bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Potada olmak biraz heyecan veriyormuş. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur umarım”

ACUN ILICALI, NAGİHAN İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ INSTAGRAM’A ATTI

Acun Ilıcalı konseyde dokunulmazlık oyunundaki Nagihan ile olan söz sataşmalarını açıkladı ve Nagihan ile olan görüntüleri yeniden Instagram’da paylaştığını açıkladı.

"GÜÇLÜ BİRİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM"

Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu'nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve "Gizem Kerimoğlu'nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum" diyerek Serkay'ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta SMS oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan; Gizem Kerimoğlu Serkay’ı yazdı. Damla, Serkay, Efecan, Gizem Memiç ve İbrahim ise Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Acun Ilıcalı oylamayı sayarken açıkladı. Acun Ilıcalı “Bu durumda Gizem Kerimoğlu birinci aday Gönüllüler takımında ve biz de sözü ona veriyoruz” diye konuştu. Survivor 15 Mayıs Gönüllüler konseyinde eleme adayı olan isim Gizem Kerimoğlu oldu.

Haberin Devamı

GİZEM KERİMOĞLU: HAYIRLISINI DİLİYORUM

Gizem Kerimoğlu eleme adayı olduktan sonra; “Tabii ki gitmek istemiyorum, kesinlikle mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Tabii ki bilmiyorum potada yanıma kim söylenecek, daha sonraki dokunulmazlık kazanılacak mı kaybedilecek mi bilmiyorum. Kendim için hayırlısını diliyorum. Ama içimde gitmeye dair herhangi bir his de yok” diye konuştu.

GİZEM MEMİÇ KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Gizem Memiç kazandı ve Acun Ilıcalı Memiç’e kimi söyleyeceğini sordu. Gizem Memiç kimi eleme adayı olacağını şu sözlerle açıkladı; “Sebebi bu beşliyi bozmak istemeyişim, en azından gittiği yere kadar beş kişi beraber devam edelim istiyorum. O yüzden de potaya güçlü bir isim sokmak istiyorum ki o kişi gitmesin istiyorum. Ben Serkay demek istiyorum, daha önce iki kere girdi ve gerçekten alnının akıyla çıktı. Ben gene onun potadan çıkacağını düşünüyorum ve diliyorum, gitmesini istemiyorum ama söylemek zorundayım” diyerek Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay ikinci eleme adayı.

Haberin Devamı

SERKAY: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Serkay; “Klasik haftalar, önemli bir dokunulmazlık kaybettik. Başından beri söyledik zaten kuralına göre söylemek zorundayız. İki kere potaya girdim, stresliydi, ama alnımın akıyla çıktım. Burada doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah telafisini yaparız ve ünlüler takımından da iki kişiyi potaya alırız, ben de burada kalmak hatta finale gitmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

GİZEM KERİMOĞLU VE SERKAY ELEME ADAYI!

Gizem Kerimoğlu 15 Mayıs Survivor 2016’da bir kez daha eleme adayı çıktı ve potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Memiç de Serkay’ı eleme adayı olarak söyledi. 16 Mayıs Pazartesi bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takım Gönüllüler olursa bir isim daha eleme adayı olacak, eğer kaybeden Ünlüler takımı olursa iki eleme adayı çıkaracaklar ve toplamda 4 eleme adayı büyük SMS oylamasına çıkacak.

Haberin Devamı

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı

BİRBİRLERİNE YAPMADIKLARI KALMADI!

Survivor 2016'ya gönüllüler takımında başladıktan sonra Zafer ile yaşadıklarından dolayı ünlüler takımına geçen Semih Öztürk ile gönüllüler takımındayken anlaşamadığı takım arkadaşlarının başında gelen Efecan ve Serkay'ın Survivor'da karşılaştıkları oyunlar sonrası birbirlerine karşı yaptıkları sevinç gösterileri çok konuşulur cinsten.

BÖYLESİ ZOR GÖRÜLÜR!

Survivor'da ünlüler takımının en güçlü bayan yarışmacısı olarak dikkatleri üzerine çeken Nagihan, oyunlardaki hırsıyla da tüm izleyenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Survivor sıralaması yayınlandı, Peki SMS sonuçları nasıldı?

Survivor 2016 adasında haftanın sıralaması yayınlandı. Survivor SMS sonuçlarında iyi sonuçlar alamasa da zirveye Nagihan Karadere kuruldu. İşte Survivor'da haftanın puan sıralaması;

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Survivor 67. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Yarışmada Semih ve Serkay arasında gergin dakikalar yaşanıyor. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Survivor 67. yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor 2016 adasında Nagihan Karadere performansı ile fark atmaya başladı. Survivor'da bu haftanın puan sıralaması yayınlanırken SMS oy sonuçlarında birinci çıkan Avatar Atakan performansta Nagihan'ı yakalayamadı.

Haftalardır Survivor puan sıralamasında ilk sırada olan Nagihan Karadere zirveyi bırakmadı. TV8 tarafından yayınlanan Survivor puan sıralamasına göre Nagihan Karadere yüzde 69'luk başarı istatistiği ile birinci oldu.

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı

SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI

Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;

1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu

EZGİ AVCI ADADAN AYRILDIKTAN SONRA İTİRAF ETTİ!

Üç buçuk ay boyunca yaşadığı Survivor macerası ve aynı adayı paylaştığı arkadaşlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Ezgi, adada kendisini en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin de Yattara ve Mehmet olduğunu belirtti.

Ünlüler Takımında yer alan Ezgi elenmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor’a son veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor’da ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı eleme potasına girmiş, aynı üçlü halk oylamasına çıkmıştı. Survivor halk oylamasında alınan oylarla oluşturulan Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Survivor Ezgi Avcı oldu.

Survivor Ezgi Avcı kişisel istatistiği ile birçok ismin gerisinde kaldı. Oynadığı oyunlarda güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyet oranı ile son sıralardaki isimlerden olan Ezgi Avcı, Survivor’da olduğu süre boyunca 109 kez yarıştı. Bireysel olarak oynadığı 109 oyundan sadece 45’ini kazanan Ezgi Avcı’nın başarı yüzdesi ise yüzde 41’de kaldı. Aldığı oyun sayısı nedeniyle birçok kez arkadaşları tarafından eleştirilen Ezgi Avcı, bu nedenle bir çok kez ismi yazılmasına rağmen eleme adayı olmamıştı.

‘ATAKAN YALNIZ KALACAK’


Ben ayrıldığımda Atakan yalnız kalacak. Çünkü biz bir takımdık. Şöyle ilerler diye düşünüyorum. Bir süre tek olacaktır. Sonrasında Yattara ile iyi anlaşabileceğini düşünüyorum. Diğerlerine karşı ise tavrı net olacaktır.

Adada ‘Ezgi, Atakan’ın gölgesine sığınıyor’ eleştirileri yapıldı. Sen ne düşünüyorsun?

‘Biz ikimiz bir grup olmayı ikimiz seçmedik. Yani biz en başta 9 kişilik bir gruptuk. Ve insanlar yavaş yavaş elenmeye başladı. Ya da bize ihanet ettikleri için biz iki kişiye düştük. Biz yalnız kalmayı ikimiz tercih etmedik. ve bir şekilde olaylar bizi birbirimize sürükledi.’

Ünlüler takımında senden sonra kim veda eder?

Ezgi: ‘Bizim takımda bundan sonra veda edecek isim kim olur tam olarak bilmiyorum ama, potaya şu isimler girecektir;
Yunus tekrar potaya girecektir diye düşünüyorum. Dokunulmazlık sembolünü Atakan alırsa, zaten geriye çok da fazla isim kalmıyor ama; bence Yunus, Nagihan ve Semih olur. Bu üç kişi potada olacaktır ve yüksek olan kişi Nagihan adaya veda edecektir.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Eleme adayları olarak Yunus, Ezgi ve Atakan SMS oylamasında karşı karşıya geldiler. Yapılan elemede sonucunda adaya veda eden isim şok etti. Survivor'da en az oy olarak SMS sonuçları listesinin sonunda yer alan EZGİ AVCI adaya veda eden isim oldu.

EZGİ AVCI ELENİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Adada 3,5 ay geçirdiğini söyleyen Ezgi, "Güzel bir rekabet ortamı bu. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım burada. Dostu, seveni onu da gördüm. Nasıl arkandan iş çevrildiğini de gördüm. Yalnızca tek dost edindim. Benim için hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!


Acun Ilıcalı Survivor'da yeni bir dönemin başlayacağını söyledi ve artık haftada 2 dokunulmazlık oyununun olacağını söyledi.

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:

“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"

EZGİ AVCI KİMDİR?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezonSurvivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.