Gündem Survivor’da elemeye kimler kaldı? - İzle

Survivor’da elemeye kimler kaldı? - İzle

25.04.2016 - 08:24 | Son Güncellenme:

Tv8'de ekrana gelen Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Konsey’de bir araya gelen Ünlüler bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı. Bu haftaki oylamada ise Tuğba Özay ve Semih eleme adayı oldu. İşte detaylar...

Survivor’da elemeye kimler kaldı - İzle

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde son dokunulmazlık oyunu 24 Nisan 2016 pazar gecesi oynandı. Gönüllüler takımının müthiş dönüşüne ünlüler takımının çöküşü eklenince Survivor'daki tarihi fark ortaya çıktı.Survivor 2016'nın 17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde, yazılan isimler doğrultusunda eleme adayı Tuğba Özay oldu. Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde yapılacak son elemede giden ismi SMS oy sıralaması belirleyecek.

Haberin Devamı

Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söyledi. Atakan, 2. eleme adayı olarak Semih Öztürk'ün adını söyledi.

Atakan Semih’i söyledi ve Survivor’da oylama başladı. Acun Ilıcalı Serkay, Gizem Kerimoğlu, Semih Öztürk ve Serkay için SMS numaralarını hatırlattı. Semih Öztürk daha önce Gönüllüler adasında potaya girmiş ve eleme adayı olmuştu. Bu kez Ünlüler takımında güçlü olduğu söylenerek eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU NEFES KESTİ!

25 Nisan 2016 akşamı Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük ödül için mücadele etti.

Survivor 2016 25 Nisan ödül oyununun ilk etabında Gönüllülerden İbrahim ile Ünlülerden Semih karşılaştı, İbrahim Semih’i mağlup ederek 1-0 öne geçirdi gönüllüleri. Daha sonra Ezgi ve Nagihan ve Yattara ile 3-1 öne geçti.

Haberin Devamı

Ödül oyunu esnasında Ünlüler 5-4 öndeydi ve Tuğba Özay Damla ile karşılaşacaktı. Parkura çıkmadan önce Nagihan ile tartışan Tuğba Özay oyunu kaybetti ve durum 5-5 oldu. Tuğba Özay Nagihan ile tartıştığı için sinirini tutamadı ve ağladı. Daha sonra Yattaray ve Serkay karşı karşıya geldi, Yattara yine atışlardaki başarısıyla Serkay’ı mağlup etti ve Ünlüler 6-5 öne geçti.

Damla ile Ezgi’nin karşı karşıya geldiği oyunda dikkati elden bırakmayan Damla rakibinden önce gelip atışlara avantajlı başladı. Ezgi’nin yaptığı atakta kıyasıya bir mücadele yaşandı ve son atışlar büyük heyecan yarattı. Bu kez şans Damla’dan yanaydı takımı adına sayıyı getirerek durumu 8-6’ya getirdi.

Semih ile Serkay’ın karşılaştığı oyunda oldukça istekli görünen Semih rakibine şans vermedi ve durumu ünlüler adına 9-6’ya getirdi. Gizem Kerimoğlu Tuğba Özay’ı mağlup ederek skoru 9-7’ye getirdi.

Ve Survivor 25 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor son ödül oyunun son etabında Yattara İbrahim’e karşı galip gelince ödül de Ünlüler takımının oldu. 25 Nisan Survivor’da ödül helikopter deneyimi, Nescafe ve sürpriz bir yemekti.

SURVİVOR'DA BÖYLE KONSEY GÖRÜLMEDİ!

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi. Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.

Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı. Yarın yapılacak Ünlülerin bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan bir yarışmacı daha bir isim söyleyecek.

SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.

İŞTE SURVİVOR'DA BU HAFTAKİ ELEME ADAYLARI!

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Haberin Devamı

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Boyu: 174

Kilosu: 58

Yaşı: 27

Survivor’da elemeye kimler kaldı - İzle

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.

Survivor’da elemeye kimler kaldı - İzle

Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Konsey’de biraraya gelen Ünlüler bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Peki Survivor’da elemeye kimler kaldı? Ayrıntılar haberimizde...

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Bir zamanların ünlü mankenleri arasında yer alan Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Tuğba Özay, aslen Trabzonlu olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatına devam etmiştir. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, daha sonra ise Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile de bilinmektedir.

Survivor’da elemeye kimler kaldı - İzle

1994'de Vakko defilesi ile mankenliğe başlayan Özay, ardından "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de "Miss Model of Turkey" seçilmiş, ardından "Miss Model of the World" yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

Ayrıca Özay'ın boyu 1,80 m'dir.