Gündem Survivor 2017'nin bu haftaki elenen ismi kim?

Survivor 2017'nin bu haftaki elenen ismi kim?

24.05.2017 - 07:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2017’de 23 Mayıs Salı akşamı elenen isim belli oldu. Survivor’da İlhan Mansız, Adem, Volkan ve Ogeday elemeye kalmıştı. Survivor’da bu hafta kim elendi? sorusuna yanıt olarak Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Eleme adayı olan 4 yarışmacı içinden, en az SMS oyunu alan Volkan Survivor’a veda etti.

Survivor 2017nin bu haftaki elenen ismi kim

Survivor 2017'de eleme gecesi. Ünlüler ve Gönüllüler takımının potada olduğu Survivor'da elenen isim belli oldu. Bu hafta elenen isim tüm dengeleri değiştirecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Volkan ve Ogeday'ın; Ünlüller takımından Adem ve İlhan'ın eleme potasında olduğu Survivor'da bu hafta yarışmaya veda eden isim Volkan oldu. Volkan konseyde herkese kısa bir veda konuşması yaptı.

BURAYA ASKER GİBİ GELDİM...

Ben buraya zor şartlarda geldim. Survivor ekibi bana kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve mücadele ettim. Burada mutlu eden en güzel şey eşime senin gerçekten karakterli bir kocan varmış ya da oğluma senin baban gerçekten iyi bir savaşçıymış dedirttiğime inanıyorum. Buraya kadarmış. Ünlüler ve Gönüllülere başarılar diliyorum. Her şey için sağol.

SURVİVOR 100. BÖLÜM FRAGMANI

DOMİNİC'TEKİ SON OYLAMA TARİHİ

Haberin Devamı

Sembol oyununun finali bu hafta oynanacak. Bir kişi direk olarak Kuzey Kıbrıs'taki finale gidecek. Önümüzdeki hafta sonu da büyük oylama var. Son oylama olacak. Bu oylamadan sonra oylama yapılmayacak ve sonucu belirleyen bu oylar olacak. Son oylama Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Erkeklerde en iyi performansa sahip birinci isim 47 puanla Ogeday, ikinci isim ise 34 puanla Serhat oldu.

Kızlarda 48 puanla Elif birinci olurken, ikinci olan isim 41 puanla Sema oldu.