Gündem Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Acun'dan Sema'ya tepki!

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Acun'dan Sema'ya tepki!

09.06.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Survivor son bölümde nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi daha yaşandı. Sona yaklaştıkça hırs ve rekabetin daha da arttığı Survivor'da bu akşam kaydıraktan kaymak istemeyen Sema'ya Gönüllüler takımının yanı sıra Acun Ilıcalı'da tepki gösterdi. İşte Survivor'da yaşananlar...

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak Acundan Semaya tepki

Survivor'da her geçen gün heyecan ve rekabet artıyor. Sayıları gittikçe azalan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında parkurlarda kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Yarışmacılar aynı zamanda uzun süren Survivor psiklolojisini atlatmaya çalışırken bir taraftan da adadaki yaşantıya ayak uydurmak zorunda kalıyor. Survivor son bölümde sembol, ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Yayınlanan Survivor yeni bölüm fragmanında dokunulmazlık oyununda inanılmaz şeyler yaşanmaya devam ediyor. Sema'nın kaydıraktan atlayamam demesi üzerine ortalık bir anda karışıyor. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10-7 skor ile bu oyunun kazananı Gönüllüler takımı oldu.

SEMBOL OYUNUNU KİM ALDI?

Erkek yarışmacıların mücadele ettiği sembol oyununu Adem kazandı. Kadınların oyunu ise yarın gerçekleşecek.

SURVİVOR 93. YENİ BÖLÜM TANITIMI!

SURVİVOR ÖDÜL ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları en iyi performanslarını sergiledi. Mangal ödülünün kazanansı ise Ünlüler takımı oldu ve büyük bir sevinç yaşadı.