Gündem Survivorda ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı? (Adaya kim veda edecek?)

Survivorda ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı? (Adaya kim veda edecek?)

23.04.2017 - 23:56 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam ekrana gelen ödül oyununu kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Sembol oyununun galibi erkeklerde Ogeday, Kızlarda Sema oldu. Survivor'da bu akşam gerçekleştirilecek eleme konseyi öncesinde bir ödül oyunu daha oynanacak. Survivor Ünlüler Takımı'nda elemeye kalan Sema, Sabriye ve Şahika arasından bir isim bu akşam adaya veda edecek. Survivor nefes kesen eleme gecesi ile bu akşam ekrana gelecek.

Survivorda ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı (Adaya kim veda edecek)

Survivor'da heyecan dorukta! Dün akşam ekrana gelen Survivor 2017'de ödül oyununu kazanan takım Ünlüler Takımı oldu. Beraberinde oynanan sembol oyununda erkeklerden Ogeday, Kızlardan ise Sema sembolü alan isimler oldu. Bu akşam ekrana gelecek Survivor eleme konseyinin öncesinde bir ödül oyunu daha oynanacak. Ödül oyununun ardından Survivor'da eleme konseyi gecesi yaşanacak. Şahika, Sabriye ve Sema'nın eleme adayı olduğu konseyde kimin isminin çıkacağı ise büyük merak konusu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİMLER ELEME ADAYI OLDU

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan Furkan olurken, Sabriye ve Şahika eleme potasına girdi. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunununda kaybeden taraf yine Ünlüler takımı oldu.

Bireysel dokunulmazlığı Adem kazandı. İlhan, Serhat ve Sema arasında yapılan oylama sonucunda üçüncü elenme adayı Sema oldu.

FURKAN VE SERHAT ARASINDA NELER OLUYOR?

Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Furkan ve Serhat arasında ipler kopma noktasına geliyor. Furkan'ın konseyde Serhat'ın adını yazması ikili arasında soğuk rüzgarlar estiriyor. Furkan bundan sonra yarışmaya tek devam etmek istediğini açıklıyor.

Ogeday'ın sözleri Anıl'ı hayli kızdırdı!

Haberin Devamı

Ödül oyununda Ogeday ve Anıl'ın sinirleri bir anda gerildi. Ogeday'ın Anıl'a atış denemesi yapmasını söylemesi sinirleri bir anda gerdi.

Ogeday salise farkla kazandı!

Ödül oyununda Furkan'la karşılaşan Ogeday atışları salise önde tamamlayıp puanı takımına kazandırdı.

Sabriye geriden geldi, puanı kaptı!

Ödül oyununda Tuğçe ile karşılaşan Sabriye, parkurda geriden gelmesine rağmen puanı takımına kazandırmasını bildi.

İçi yiyecek dolu buzdolabı için yarıştılar!

Ünlüler ve Gönüllüler 48 saat boyunca barakalarında kullanacakları içi yiyecek dolu buzdolabı ödülü için kıyasıya bir mücadeleye girişti.

Serhat Akın oyun sırasında fenalaştı! Metin Kuş müdahalede bulundu...

Ödül oyunu sırasında parkurda yorulan Serhat Akın kendisini kötü hissetti. Metin Kuş kenara gelen Serhat'a müdahalede bulundu.

Ödülü kazanan takım buzdolabına kavuştu!

Ödül oyununu kazanan Ünlüler takımının içi yemek dolu buzdolabı adaya geldi. Yarışmacılar barakalarında buzdolabını görünce büyük sevinç yaşadı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar