Cadde Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

12.06.2018 - 06:58 | Son Güncellenme:

Survivor'da final yaklaştı ve dokunulmazlık oyunları sıklaşmaya başladı. Hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunları ve dün yapılan eleme sonrası Mustafa Kemal adaya veda etmişti. Peki bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve kimler eleme adayı oldu?

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte eleme adayları...

Survivor 2018'de dünkü üzücü vedanın ardından bu akşam bir dokunulmazlık oyunun daha oynandı. Peki bu akşamki dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

SURVIVOR 96. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da işler değişti. Bu akşamdan itibaren artık herkes kendisi için yarışmaya başladı ve performanslar bireysele dönüştü. Sevilen yarışmada bu akşam kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan Karadere kazanırken erkeklerde ise Adem Kılıççı kazandı.

SURVIVOR 96. BÖLÜMDE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu akşam yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Merve Aydın oldu. Dokunulmazlığı alan Adem'in söylediği isim Hakan Hatipoğlu ise 2. elenme adayı oldu. 3. ve son adayı ise Nagihan Karadere belirledi ve 3. elenme adayı da Sema Aydemir oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DÜN KİM ELENMİŞTİ? (95. BÖLÜM)

Survivor'da bu hafta Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme adayı olmuştu. Yapılan halk oylaması sonrası hayallerine veda eden isim Mustafa Kemal oldu.

Mustafa Kemal'in son sözleri ise: "Arkadaşlarla birlikte yarışmak benim için çok büyük bir gurur. Her şey büyük ödülü almak değil ben burada çok güzel insanlar tanıdım ve kazandım. Benim yolum buraya kadarmış" oldu.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor.

Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır. Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir. Survivor 2018' de Gönüllüler takımına katılan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.




Haberin Devamı

TURABİ'YE BÜYÜK ŞOK! BİR DAHA...

Survivor'da Mustafa Kemal'in elenmesinin ardından büyük bir şok yaşandı. Sevilen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmanın en sevilen isimlerinden Turabi'nin sağlık durumuyla ilgili çok önemli bir açıklamaya imza attı ve ikili arasında şu diyaloglar yaşandı:

Acun Ilıcalı :" Senin durumun tahminimizden çok daha ciddi. Bunda sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor" Turabi:" Neden abi"
Acun Ilıcalı :" Yarışırsan kalıcı bir etkisi olabilir"
Turabi:" Abi lütfen alma beni buradan gözünü seveyim, yarışırım abi"
Acun Ilıcalı :" Seni elemeyi düşünmüyoruz. Sadece yarışamazsın"
Turabi:" Yok abi ispatlarım ben size her türlü oynarım"
Acun Ilıcalı:" Bu benim vereceğim bir karar değil. Dr. Metin İstanbul'da 2 gün sonra gelince bunu bir kez daha konuşuruz"

SURVİVOR 96. YENİ BÖLÜM FRAGMANI! BUNDAN SONRA...

Survivor 2018'in 96'ncı bölümünde Acun Ilıcalı yarışmacılara adaların birleştiğini ve performansların bireysele döndüğünü açıkladı. Artık herkes kendisi için yarışacak. Survivor'da bir dokunulmazlık daha oynanacak. Bir kişi daha elenecek.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIMLAR KAZANDI?

Survivor'da bu akşamki eleme gecesi bölümünde iki ödül oyunu oynandı. Sevilen yarışmanın 95. yeni bölümünde ödülün Luis Fonsi Konseri olduğu ödül oyunlarının ikisini de Ünlüler takımı 10-6 ve 10-8 skorlarıyla kazandı ve konsere gitmeye hak kazandı.