Gündem Survivor'da kim elendi? belli oldu

Survivor'da kim elendi? belli oldu

05.04.2016 - 00:25 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programında Survivor Ünlüler’de bu hafta Yılmaz Morgül şoku yaşandı. Yattara ve Yunus Günçe’yle birlikte , sms birincisi Atakan’ın adını söylediği Yılmaz Morgül elemeye kaldı. Sms oylamasında son sırada yer alan Yılmaz Morgül elenerek Survivor’a veda etti.

Survivorda kim elendi belli oldu

Dün akşam TV8'de ekrana gelen Survivor yarışmasında yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Merakla beklenen Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor‘dan bu hafta elenmesiyle herkesi şaşırtan Yılmaz Morgül, takım arkadaşı Atakan’a çok sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz Morgül‘ün adının açıklandığı anda ise Nagihan ve Tuba Özay büyük bir şok yaşadı. Survivor'da yapılan oylama sonucunda Yılmaz Morgül en az oyu alarak vedaya etti. Yılmaz Morgül'ün elenmesi şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Atakan hakkında oldukça sert konuşan Yılmaz Morgül, Atakan’ın etkisi altına alamadığı tek kişinin kendisi olduğunu söyledi. İşte Yılmaz Morgül‘ün Atakan hakkındaki o sözleri:

‘BU KÖTÜLÜKLERE DAYANAMIYORUM’

“Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok.

Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşın yakın arkadaşlarına yapmadığı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendi. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum.

Survivorda kim elendi belli oldu

Haberin Devamı

‘KENDİNDEN UTAN AYNAYI TUT YÜZÜNE’

Sen ancak ada hayatında şunu yaparsın ‘Mehmet bana hindistan cevizi, Ezgi tişörtüm nerede’ Senin için herkes sana hizmet etmesi, senin dediklerini yapması gereken kişiler. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden, aynayı tut kendine.

ACUN ILICALI “YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI”
Yılmaz Morgül’ün elenmesinin ardından Acun Ilıcalı ise Morgül hakkında övgü dolu sözler söyledi. Morgül’ün adadaki herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Ilıcalı, “Survivor’a Yılmaz Morgül’ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor’ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarak
hepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor’da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu” dedi.

SURVİVOR'DEN BU HAFTA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Her gün sosyal medyada ayrı bir ismin ortaya atıldığı, herkesin tartıştığı ve tahminlerde bulundu Survivor 5 Nisan 2016 kim elendi sorusu cevaplanacaktı artık. Daha önce Yunus Günçe ve Yattara aday olmuştu, Salı akşamki konseyde ise Atakan’ın söylediği Yılmaz Morgül üçüncü eleme adayı oldu.

Survivor 5 Nisan 2016 akşamı adaya kim veda etti sorusu yanıt buldu artık. Birleşmeye haftalar kala, Survivor’a ve hayallerine veda eden isim oldu. Survivor 2016’da Pazar akşamı yapılan oylama sonrasında diğer adaylardan daha az oy alarak Survivor Ünlüler adasına veda edecek olan isim Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül Survivor final hayaline veda etti. Atakan Yılmaz Morgül’ü akşamki konseyde eleme adayı olarak gösterdi ve Yılmaz Morgül rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016'da 7. hafta elenen isim oldu.

En çok sayı alan ise Nagihan. Bu ödülü kazanan erkeklerden ve kızlardan bir isim eğer farklı takımdalarsa ikisi arasında takımları için ödül oyunu yapacak. Bunu kazanan isim takımını yemek ödülüne kavuşturacak ve iki büyük ödül almış olacak. Ödülü geçen hafta ise Ünlüler Takımı kazanmıştı. Gönüllüler özellikle erkeklerde ilk turlarda elenirken kızlardan ise Gizem Memiç son turda elenerek ödüle ve final sembolüne veda etmişti.

Survivorda kim elendi belli oldu

Haberin Devamı

5 Nisan final sembol oyununda daha önceki oyunlarda olduğu gibi Gönüllüler seramik kırmada başarısız olunca tel tel döküldüler. Gönüllüler takımından final sembol oyununda yarı finale sadece Semih Öztürk kaldı. Semih Öztürk Ünlüler takımından Avatar Atakan ile eşleşti ve Atakan’a 2-1 mağlup oldu. Atakan Yunus Günçe’den sonra finale kalan ikinci isim oldu ve Atakan Yunus Günçe ile de oynayacaktı.

KIZLARDA SEMBOLÜ KİM ALDI?

Sembol oyununda finale Ünlüler takımından Ezgi ve Nagihan kalmıştı. Finalde karşılaşan Ezgi ve Nagihan’ın yarışı izlemeye değerdi. Nagihan iki oyunu da kazandı ve Ezgi’yi 2-1 mağlup ederek kızlarda final sembolünü alan isim oldu.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM ALDI?

Erkeklerde ise finale yine Ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan kalmıştı. İlk oyunu Yunus Günçe aldı ve Atakan karşısında 1-0 öne geçti. Ancak Avatar Atakan sürprize yer vermedi ve Yunus Günçe’yi 2-1 mağlup etmeyi başararak, final sembolünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR 5 NİSAN ÖDÜL NEYDİ?

Kızlarda Nagihan, erkeklerde de Atakan kazandığı için ödülü de Ünlüler takımı kazanmış oldu. 5 Nisan 2016 Survivor’da ödül de karnıyarık ve pilavdı. Ünlüler takımı mor odaya girip karnıyarık pilav yediler ve bir kez daha final sembol oyununda Gönüllülere ödül göstermediler.