Gündem Dokunulmazlık oyununu hangi taraf kazandı? Survivor'da kim elendi?

Dokunulmazlık oyununu hangi taraf kazandı? Survivor'da kim elendi?

08.04.2018 - 09:26 | Son Güncellenme:

Survivor büyük mücadelesine devam ediyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayı olacak 3. kişi de belli olacak. Peki Survivor'da Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Dokunulmazlık oyununu hangi taraf kazandı Survivorda kim elendi

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam yayınlanan bölümde kıyasıya bir mücadele sergiledi. Peki Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve 3. eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

1. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. Yeni konseptte ilk kez oynanan dokunulmazlık oyununu geriden gelen Ünlüler takımı 10-8 kazandı. Bu sonuçla bu hafta adaya eleme adayı olacak ilk iki isim Gönüllüler takımından oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ilk iki eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Cumali oldu ve Cumali 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Damla Can ise Yağmur'un ismini verdi ve 2. eleme adayı Yağmur oldu. Böylelikle eleme adayları Cumali ve Yağmur oldu. Survivor'a 3. eleme adayı ise 2. dokunulmazlık oyunu sonrası belli olacak.

2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu nefes kesti. 3. eleme adayının belirlenmesi için oynanan Ünlüler takımı 10-8 kazandı. Bu mücadele sonrası konseyde yapılan oylama sonrası 3. eleme adayı Funda oldu. Bu sonuçla bu hafta adaya veda edecek isim yine Gönüllüler takımından olacak. Elenen isim yarın belli olacak.