Gündem Survivor'da Kıbrıs'taki ilk yarı finalist kim oldu? Nefesler kesildi...

Survivor'da Kıbrıs'taki ilk yarı finalist kim oldu? Nefesler kesildi...

25.06.2018 - 09:17 | Son Güncellenme:

Survivor 109. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma programında büyük Kıbrıs finaline kısa bir süre kala 1. yarı finale kalma oyunu oynandı ve Kıbrıs'taki ilk yarı finalist belli oldu! Peki Survivor'da Kıbrıs'taki ilk yarı finalist kim oldu ve iletişim oyununu kim kazandı?

Survivorda Kıbrıstaki ilk yarı finalist kim oldu Nefesler kesildi...

Survivor 2018 finaline az bir zaman kala heyecan dorukta... Her gün yeni sürprizlerin yaşandığı dün akşam veda eden isim hangisi oldu ve bu akşamki bölümde Kıbrıs'taki ilk yarı finalist kim oldu?? İşte tüm merak edilenler ve yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

109. BÖLÜMDE İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da gece ilk olarak iletişim oyunuyla başladı. Oldukça çekişmeli bir oyuna sahne olan iletişim oyununu Anıl'ı mağlup etmeyi başaran Adem Kılıççı kazandı.

109. BÖLÜMDE KIBRIS YARI FİNALİNE İLK KİM KALDI?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

ACUN ILICALI'DAN KIBRIS FİNALLERİ SİSTEMİ AÇIKLAMASI!

Acun Ilıcalı Kıbrıs finallerinin sistemlerini de açıkladı:

Yarın ve diğer gün yarı final oyunları oynanacak ve sonunda yarı finale 2 kişi çıkacak. Geri kalan 4 kişi Kıbrıs'ta oylanacak oradan da 2 kişi yarı finale çıkacak. Yarı finaldeki 4 kişi tekrar oylanacak ve finale 2 isim çıkacak.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da elenen isim belli oldu. Eleme potasında yer alan, Turabi, Hakan, Anıl ve Damla'dan elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da Kıbrıs finallerinden önce elenen son isim Hakan oldu.

SURVİVOR 110. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 110. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.