Gündem Survivor 2016'da kim elenecek? İşte elemeye kalan iki isim

Survivor 2016'da kim elenecek? İşte elemeye kalan iki isim

04.05.2016 - 12:20 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2016'da kıyasıya yarış sürüyor. Survivor 2016'da gönüllüler ve ünlüler takımından elemeye kalan iki isim belli oldu. Eleme potasında Atakan ilk isim olurken Yunus Günçe ikinci eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre ünlüler ve gönüllüler adalarının birleşiminin ardından ilk eleme 10 Mayıs 2016'da yaşanacak. Peki ödül oyununu kim kazandı? işte detaylar...

Survivor 2016da kim elenecek İşte elemeye kalan iki isim

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu. Survivor 2016 yarışmasında birleşme partisi sonrasında gönüllüler takımı yaşadıkları adayı terk ederek ünlüler adasına yerleşti. Artık ünlülerle aynı adada yaşayacak olan gönüllüler takımını, ünlüler ekibi Semih dışında sıcak bir şekilde karşıladı. Birleşme sonrasındaki ilk dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazanmıştı.

Haberin Devamı

Atakan’la Nagihan arasında oyun sırasında da büyük gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus ve Semih ünlüler takımında Atakan ve Ezgi’ye karşı artık ayrı bir grup oldu. Bu durum ada konseyindeki elemeye de yansıdı. Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan’ın ismini yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Atakan oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Yattara'nın kararıyla ikinci eleme adayı Yunus oldu.

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Son etapta Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşı karşıya geldi. Serkay bu oyundaki başarısını son etapta da konuşturdu ve Atakan’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 6 Mayıs ödül oyununu 10-7 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'UN ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ Mİ?

Survivor'ın geçtiğimiz haftaki bölümünde birleşme partisi gerçekleşmişti. Bu parti sonrası eleme ile ilgili bazı değişiklikler olacağı söyleniyordu. Yalnız bu konu ile ilgili açıklama yapılmamıştı. Survivor'un Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor'un final tarihi ve eleme sistemi ile ilgili açıklama yaptı.

Acun'un eleme sistemi ve final ile ilgili açıklaması;

"Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs'taki finale ise 4 yarışmacı yada 4 artı1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik"

"Daha önceden Kıbrıs'ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik'te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs'a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik'te yapacağız. Kıbrıs'ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak"

SURVİVOR'DA KİMİN ELENECEĞİ NASIL BELLİ OLACAK?

Yeni eleme sistemine göre gelecek hafta takımlar arasında tekrar dokunulmazlık oyunu oynanılacaktır. Eğer bu oyunu da ünlüler kaybederse 1 aday daha belirlenecektir. Eğer gönüllüler kaybederse takım arasında iki eleme adayı belirlenecektir. Daha sonra tüm eleme adayları halk oylamasına çıkacaktır. Böylece elenen isim belli olacaktır.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ELEME TARİHİ NE ZAMAN?

Yapılan açıklamalara istinaden Survivor'ın ilk elemesi 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Survivor'da kimin eleneceği için tahminler devam etsede yine de bu konu ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Detayların netleşmesi için gözler bu akşam yayınlanacak olan Survivor bölümünde...

10 Mayıs 2016 SMS Sonuçları Halk Oylaması

Halk oylaması SMS sonuçları yayınlandıktan hemen sonra bu sayfada yer alacaktır.

Survivor 2016da kim elenecek İşte elemeye kalan iki isim

Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışması bu akşam yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Birleşme partisi sonrası Survivor 2016‘da Ünlüler takımından elemeye kalan iki isim belli oldu. Peki Survivor'da kim elenecek? Elemeye kalan iki isim kim? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Survivor'da ünlüler takımı arasında bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk defa elemeye kalan isimler arasında yer alan Atakan'ın iyi bir oyun çıkarması beklenirken, dokunulmazlığı kazanan isim başkası oldu.

Tüm oyuncuların kıyasıya yarıştığı bu oyunda dokunulmazlığı kazanan isim Yattara oldu. Yattara'nın oyunu kazanması aynı zamanda eleme adayları arasına farklı ismin eklenmesi demekti.

Haberin Devamı

Yattara dokunulmazlık oyununu kazandıktan sonra şu sözleri söyledi:
"Evet, Survivor kuralı gereği bir isim söylüyorum. Ben bir isim söyleyeceğim ama inşallah o kişinin gitmeyeceğini umuyorum. Gerçekten çok zor. Bugüne kadar kimse bana yanlış yapmadı ve bende kimseye yanlış yapmadım. Herkes dürüst şeyler yaptı. O yüzden bugün ben zor bir isim söylüyorum. Taktik olarak bir isim söylüyorum çünkü burada iki kız ve dört erkek kaldık. Yani taktik olarak bir isim söylemem gerekiyor. O yüzden ben kendi kararımı veriyorum ve Yunus ismini söylüyorum"

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?
Yattara'nın belirlemesiyle ikinci eleme adayı Yunus Günçe oldu.

Survivor ilk eleme adayı kim oldu?

Adaların birleşmesinden hemen sonra dokunulmaz oyunu oynandı. Bu oyunu kazanan taraf ise "Gönüllüler" oldu. Gönüllüler'in 10-5 gibi bir skorla kazandığı oyunla birlikte "Ünlüler" kadrosu bir anda karıştı. Gruplaşmalar oluştu ve bunların sonucunda çoğunluğun yazdığı isim olan "Atakan" ilk eleme adayı oldu.

Eleme adayı olduğunu öğrenen Atakan ise kızgın olmadığını ve diğer yarışmacılardan korkmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Oylamalar ise şu şekildeydi:
3 Atakan
2 Nagihan
1 Ezgi

Kim kimi yazdı?
Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan'ı yazdı.
Atakan ve Ezgi ise Nagihan'ı yazdı.
Yattara'nın yazdığı isim ise ekranlara yansımadı.