Gündem Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte yeni yarışmacılar...

Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte yeni yarışmacılar...

12.03.2018 - 07:31 | Son Güncellenme:

Survivor heyecan doruk noktasına çıktı. Dün akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelen Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık mücadelesi yaşanmış ve eleme adayları belli olmuştu. Peki bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı, Survivor'a hangi isim veda etti ve yeni yarışmacılar kimler oldu? İşte tüm bu soruların cevapları...

Survivorda kim elendi Ödül oyununu hangi takım kazandı İşte yeni yarışmacılar...

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Bu sene beklenmedik olayların yaşandığı Survivor 2018'de heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra her şey değişti. İşte yaşananlar...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 23. yeni bölümde ödül oyunu nefesleri kesti. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan bayrak oyununu bu kez Gönüllüler takımı 10-9 skoru ile kazandı ve ödülün sahibi oldular.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam yapılan oylamada en çok ismi çıkan yarışmacı Nihat olmuştu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi belirlemiş ve bu isim de Damla olmuştu. Üçüncü eleme adayını ise haftanın performans birincisi Sema belirlemiş, üçüncü elime adayı da Murat olmuştu.

Bu akşam yapılan halk oylaması sonrası Survivor'a veda eden isim Nihat Doğan oldu.

ACUN ILICALI INSTAGRAM'DAN DUYURDU!

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

Yazarlar