Gündem Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı!

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı!

13.06.2018 - 07:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Sevilen yarışmada geçtiğimiz gün Mustafa Kemal'in elenmesinin ardından bugün bir kişi daha elenerek adaya veda etmek zorunda kaldı. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı

Survivor 2018'de sular durulmuyor. Mustafa Kemal Kurt'un elenmesinin ardından bir kişi daha adaya veda etti. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra tüm dengeler değişti. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi?

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Dokunulmazlığı alan iki isimden biri olan Adem'in söylediği isim Hakan Hatipoğlu 2., diğer dokunulmazlığın sahibi Nagihan Karadere'nin belirlediği 3. elenme adayı da Sema Aydemir olmuştu.

Bu gece açıklanan ve adaya veda eden isim ise Merve Aydın oldu.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİMLER KAZANMIŞTI?

Survivor'da işler değişti. Dün akşamdan itibaren artık herkes kendisi için yarışmaya başladı ve performanslar bireysele dönüştü. Sevilen yarışmada kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan Karadere kazanırken erkeklerde ise Adem Kılıççı kazandı.

ÖDÜL OYUNLARINDA YENİ DÖNEM

Artık herkes bireysel olarak yarıştığı için ödüllerde de değişiklikler yapılacak. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde ödül oyunlarındaki değişikliği anlattı. Ödül oyununu kazanan isim belirli sayıda arkadaşını ödüle davet edebilecek. Bu da Gönüllüler için problem olabilir. Takım olarak ödüle gidemeyecekler.

Haberin Devamı

DAMLA'NIN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Damla oyunlardan uzak kalmaya devam ediyor. Bir süre daha oyunlarda yer alamayacak olan Damla'nın bacağındaki yarada iltihap oluştu. Bu nedenle tedavisi devam ediyor.

SURVİVOR 98. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 98. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.