Gündem Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

02.03.2018 - 11:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 yarışmasında bu akşam da nefesleri kesen bir mücadele yaşandı. Zorlu ve heyecanlı performansların sergilendiği Survivor yarışmacıları bu sezona da damga vurdu. Peki Survivor'da bu akşamki ödül oyununu hangi takım kazandı? Hakan Turabi'ye rest çekti, neler yaşandı? İşte 15. yeni bölüm...

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da büyük mücadele heyecanla devam ediyor. İzleyicisini ekrana kilitleyen Survivor 2018 zor şartlarıyla mücadelesindeki hızı kesmiyor. Survivor'da dün akşamki yeni bölümüne ödül oyunuyla damga vurdu. Peki Survivor 14. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Heyecan kasırgası Survivor'da bu akşam ekranlara gelen ödül oyununun kazananı hangi takım oldu? Ödül oyununu 10-4 başarılı bir performansla All Star takımı kazandı.

SURVİVOR 2018 YENİ BÖLÜM TANITIMI (15. BÖLÜM)

HAKAN'DAN TURABİ'YE BÜYÜK REST

Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu, All Star takımında yarışan Turabi'ye karşı büyük mesaj verdi. Sağlık probleminden dolayı oyunlara katılamayan Hakan Hatipoğlu, iyileştiğinde oyunlarda büyük mücadele vererek Turabi'ye gönderme yapıyor. Büyük hırs yer aldığı Survivor 2018'de yarışmacılar arasında çekişme oldukça zorlaşıyor.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Birsen, Cumali, Ramazan ve Gizem'in eleme potasında olduğu Survivor 2018'de adaya ikinci veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

Haberin Devamı

GİZEM KURTULAN KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Plates eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

ALL STAR TAKIMINA BÜYÜK ŞOK! O DA VEDA ETTİ

Survivor 2018'de bir ayrılık daha yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle son oyunlarda yer almayan Ecem Karaağaç'ın da yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Ecem, Survivor'a veda etti.

Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde All Star takımına yedek yarışmacının geleceğini açıkladı.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

27 yaşında, mimar. Futbol oynuyor, fitness ile uğraşıyor, boks yapıyor. 6 yaşından beri spor yapıyor. 7 yıl profosyonel olarak basketbol oynamış. Öncesinde 3 yıl profosyonel yüzücüymüş. Okçuluk ve binicilik yapıyor. Bunları da hobi olarak değil ileri düzeyde yapıyor. Futbol oynamayı da seviyor.