Gündem Survivor büyük sembol oyunu şampiyonu! Kıbrıs'a gitme hakkı hangi yarışmacının oldu?

Survivor büyük sembol oyunu şampiyonu! Kıbrıs'a gitme hakkı hangi yarışmacının oldu?

26.05.2017 - 09:04 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de dün akşam en önemli oyunlardan biri gerçekleşti. Survivor sembol oyunları oynandı ve bu oyunun galibi olan bir yarışmacı Kıbrıs'a gitme şansını elde etti. Peki Kıbrıs finaline gitmeyi garantileyen isim hangisi oldu? İşte Survivor sembol oyunu şampiyonu...

Survivor büyük sembol oyunu şampiyonu Kıbrısa gitme hakkı hangi yarışmacının oldu

Survivor'da dün akşam sembol finali yapıldı. Bu güne kadar oynanan sembol oyunlarında başarılı olan isimler için avantaj daha fazla oldu. Kıbrıs final biletini kim garantiledi? Finale Survivor Sema ve Ogeday kaldı. Sembol oyunu şampiyonu olup Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen yarışmacı ise Sema Apak oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÖDÜL OYUNUNDA BÜYÜK MÜCADELE

Survivor'da dün akşam yapılan büyük ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler son ana kadar yarıştılar. İlk oyun Gönüllüler'in olurken ikinci oyun Ünlüler takımının oldu. Bayrak finaline kalan ödül oyununda galiip gelen taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler Panama'da rüya gibi bir ödülün sahibi oldular.

ELİF KORKUTTU!

Sema ile oynadığı oyun sonra baygınlık geçiren Elif herkesi korkuttu. Bir süre oyun alanında dinlenen Elif daha sonra oyuna devam etti.

SEMA APAK KİMDİR?

2017 yılı Survivor yarışmasında ünlüler takımında bulunan sporcu kişilerden bir tanesi olan milli atlet Sema Apak ya da Sema Aydemir Apak, 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Milli sporcu olarak katılım sağladığı 400 metre engelli yarışlarda tanınan kısa mesafe koşucusu olan Sema Apak, 1.69 metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. Bu belirtilen rakamlar Survivor yarışmasına katılmadan önce ölçülen rakamlardır. 32 yaşına giren Sema Apak, geçtiğimiz yıllarda heptation branşında pek çok başarı yakalamıştır.

Haberin Devamı

2012 Londra Yaz Olimpiyatları oyunlarına da katılarak, 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkınız kazanmıştır. 400 metre engelli branşı kapsamında sahip olduğu en iyi derecesini 6 Haziran 2012 yılında Ankara’da yapılmış olan yarışma sırasında 56.62 saniyelik derece ile elde etmeyi başarmıştır. Bunun dışında 2004 yılında Atina’da gerçekleştirilen Olimpiyat oyunlarında da çekiç atma sporcusu olan ve bu kategoride bronz madalya kazanmış olan, Eşref Apak ile evlenmiştir. Eşref Apak ile evlenen Sema Apak’ın Ali adında da bir oğlu bulunmaktadır. Survivor yarışması öncesinde Eşref Apak ve Sema Apak anlaşmalı olarak birbirlerinden ayrılmıştır.

Selma Apak, Avrupa Çoklu Branşlar Şampiyonasının ikinci liginde Heptatlon dalında 2005 senesinde 22. 2006 senesinde ise 19. olmuştur. Ayrıca Sema Apak, İzmir’de gerçekleştirilmiş olan Avrupa Takımlar Şampiyonası 1. Lig’de 4x100 metre bayrak yarışında mücadele etmiş ve Türkiye rekoru olan 44.71 saniyeyi koşmayı başarabilmiştir.

Haberin Devamı

Survivor yarışmasında oynanan oyunların istatistiklerine bakıldığında Sema Apak, oynadığı oyunların büyük bir çoğunluğundan galibiyet ile ayrılmıştır.