Gündem Survivor'da bu hafta kim elenecek? (Gökhan'nın sağlık durumu nasıl?)

Survivor'da bu hafta kim elenecek? (Gökhan'nın sağlık durumu nasıl?)

19.02.2017 - 10:18 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu akşam yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Ödül oyununda büyük şanssızlık yaşayan Gökhan'nın çenesine dikiş atıldı. Adada gerilim devam ederken elemeye kalan Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika’dan kimin eleneceği merak konusu oldu. Peki Gökhan'nın sağlık durumu nasıl?

Survivorda bu hafta kim elenecek (Gökhannın sağlık durumu nasıl)

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı..

Haberin Devamı

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan’ın adını verdiği Şahika Survivor’da elemeye kaldı.

Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak.Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika’dan en az oyun alan Survivor’dan elenecek. İşte Survivor’ın beşinci haftasında yaşananlar…

Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan haftanın son eleme adayını belirledi. Furkan, konseyde Şahika'nın adını söyledi.

Haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından kim aday oldu? Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, aralarında yaptıkları oylamanın ardından bir eleme adayı çıkardı. Berna Öztürk haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da Sabriye ve Sedat eleme adayları oldular

Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'da Sabriye ve Sedat haftanın eleme adayları olarak belirlendi.

Survivor'da bir konsey daha geride kaldı. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'e üstünlük sağlayamayan Ünlüler takımı 2 eleme adayı belirledi. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise eleme adayı olarak Sedat'ı gösterdi. Survivor'ın bu akşam yanınlanacak bölümünde 2 eleme adayı daha belirlenecek ve toplamdaki 4 isim halk oylamasına çıkacak. Halktan en az oy desteği alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

İlk eleme adayı Sabriye neler söyledi?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Sabriye, çok üzgün olduğunu dile getirerek "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Ben gitmek istemiyorum. Kalmak istiyorum. Beni destekleyenlere güveniyorum. Neden böyle oluyor, ne yapıyorum anlamıyorum. Kötü mü olayım, ne yapayım? Nasıl davranmam gerektiğini bilemedim." ifadelerine yer verdi.

İkinci eleme adayı Sedat...

Ünlüler Takımı'nda bireysel dokunulmazlık ünvanını kazanan yarışmacı Adem olmuştu. Böylelikle kendi takımından bir eleme adayı belirlemesi gereken Adem, Sedat'ın ismini söyledi. Haftanın ikinci eleme adayı olarak karşımıza çıkan Sedat, "Beklediğim bir şeydi. Düz duruşumdan asla vazgeçmeyeceğim. Bundan sonra bütün söz sevenlerimizindir" dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ARTIK DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA...

Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık oyunları çok kritik oldukları için. Kaybeden takımdan bir kişinin gitme ihtimali çok yüksek olduğu için bundan sonra dokunulmazlık oyunları üçüncü tura kaldığı zaman en iyiler oynayacak ama üç değil beş olan kazanacak. Oyun eğer 1-1'e geldiyse.