Gündem Survivor yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? İşte hayatı

Survivor yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? İşte hayatı

22.01.2017 - 18:32 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 heyecanı TV8’de başladı. Yarışmacılar arasında en iddialı isimler arasında yer alan Elif Şadoğlu, yarışmadaki performansı ile dikkat çekti. Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu Survivor izleyenleri tarafından kim olduğu merak ediliyor. İşte Elif Şadoğlu'nun hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Survivor yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir İşte hayatı

Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alıyor. Yarışmanın başlaması ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elif Şadoğlu hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gönüllüler yarışmacısı yarışmanın ilk bölümünde başarılı bir performans sergileyerek beklentileri boşa çıkarmadı.

Haberin Devamı

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Yazarlar