Gündem Survivor'da elemeye hangi isimler kaldı? İşte konseyden çıkan isimler...

Survivor'da elemeye hangi isimler kaldı? İşte konseyden çıkan isimler...

22.01.2017 - 12:37 | Son Güncellenme:

Survivor dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor 2017 dokunulmazlık oyununa Ünlüler takımından Furkan Kızılay, Gönüllüler takımından ise Eser West damga vurdu. TV8'de yayınlanan Survivor dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Peki adaya veda edecek olan ilk eleme adayları kim oldu?

Survivorda elemeye hangi isimler kaldı İşte konseyden çıkan isimler...

Survivor'un ilk günü gönüllüler takımı fırtınası esmişti. Ancak ikinci günde Ünlüler takımı atağa geçti ve dokunulmazlık oyununu kazandı. Parkurlarda Furkan ve Sema'nın büyük gayretiyle ünlüler takımı yarışı kazandı. Elemenin yapılacağı Gönüllüler takımındanda bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Sembolün sahipi Volkan oldu. Günün sonunda ise düzenenlenen ada konseyinde haftanın ilk iki eleme adayı açıklandı...

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Gönüllüler takımında yapılan oylamanın ardından ismi en çok yazılan Erdi Ünver, haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Volkan Çetinkaya, ada konseyinde ikinci eleme adayının ismini açıkladı. Volkan, Fulya Şahin'in ismini söyledi.

Survivor'da iki isim daha belirlenecek. Bir dokunulmazlık oyunu daha oynayacak olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kaybeden takımdan iki isim daha eleme potasına girecek ve dört aday arasında oylama yapılacak


Survivorda elemeye hangi isimler kaldı İşte konseyden çıkan isimler...

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER KATILDI!

Survıvor 2017 22 Ocak ada konseyinde şok sürpriz yaşandı Survivor 2017'nin ilk ada konseyinde adadaki yaşama dahil olacak 4 yarışmacı adayını açıkladı. Ada konseyinde önce yeni yarışmacılar çağrıldı ve kendilerini tanıttılar.

Acun ılıcalı yaptığı açıklamalarda Survıvora 4 yeni kişinin katılacağını ancak bu 4 kişiden sadece 3 kişinin Survıvor 2017 ye katılabileceğini adayların nasıl belirleneceği konusunda ise kararı yine halkın kullanacağı sms sonuçlarının belirleyeceğini söyledi.

Yeni Yarışmacı adayları kimler?

1- Anıl

2- Fatih Hürkan

3- Sadin

4- Olcan

Bu 4 yarışmacı adayının 3'u Survivor 2017'ye yarışmacı olacak katılacak.

SURVİVOR 2017 İLK ELEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor'ın sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstelenen Acun Ilıcalı’dan ise meraklandıran bir açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takıma bir yarışmacının dahil olacağını, ilk eleme konseyinin ise önümüzdeki hafta gerçekleştirileceğini açıkladı. Survivor ada konseyinde konuşan Ilıcalı; “En uzun, en zor Survivor olacak. Sıra geldi bir sürprize! Bu sürpriz bir en daha yaratacak.” açıklamasıyla zorlu bir Survivor sezonunun sinyalini verdi.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı

Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

İŞTE SURVİVOR'DA YAŞANANLAR..


SURVİVOR 2017'DA NELER OLUYOR?

Furkan Kızılay kazanılan oyun sonrası, "Evet tartışmalarımız var ama bundan sonraki ödüllerde 1-2 devam edersek ödüller arka arkaya gelecek dedi. Çılgın Sedat ise yaptığı konuşmada büyük bir başarı kazandıklarını söyledi. Oyun kazanmakta zorlanan ben ve benim gibi arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum ifadesini kullandı.

Serhan Akın ise biz daha çok oyun kazanacağız. Gönüllüleri zor günleri beklediğini belirten Serhat artık bizim işimiz daha kolay olacak dedi.

Sedat ve Sabriye arasında kısa süreli tartışma: 'Saygını bil!'
Ünlüler mağlubiyetin etkisini atmaya çalışırken Sedat ve Sabriye arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı.

Survivor 2017 birinci bölüm erzak ödül oyunu
Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununda erzağa sahip olabilmek için kıyasıya yarıştı. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

Takımlar arasında ilk sürtüşme!
Ödül oyunu sırasında iki takım arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Karşılıklı atışmaların ardından oyuna devam edildi.

Ünlüler adasında örümcek paniği!
Baraka kurabilmek için toprağı kazan Ünlüler, örümcek sürpriziyle karşılaştı. Yarışmacılar doğal ortamda yaşamaya yavaş yavaş alışıyorlar.

Tarık Mengüç puanı aldı, şakşuka dansı yaptı!
Ödül oyununda Erdi ile karşılaşan Tarık Mengüç, puanı aldıktan sonra meşhur şakşuka dansını yapmayı ihmal etmedi.

Ünlülere ilk geceden şok!
Baraka ödül oyununu kaybeden Survivor Ünlüler takımı zor bir gece geçirdi. Gece korunmasız ortamda uyurken Serhat Akın'ı arı sokması yarışmacıları tedirgin etti.

Acun Ilıcalı'dan Serhat ve Volkan'ın hızlarına büyük övgü!
Günün ikinci ödül oyununda Serhat ve Volkan karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, Serhat ve Volkan'ın mücadeledeki hızından övgüyle bahsetti.

Adada görünmez kaza! Eser West parmağını kesti...
Gönüllüler ada yapımını sürdürürken Eser West çalışmalar sırasında parmağından yaralandı.