Gündem Survivor Hikmet'in son durumu nasıl? Acun Ilıcalı'dan açıklama

Survivor Hikmet'in son durumu nasıl? Acun Ilıcalı'dan açıklama

20.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Survivor 73. bölümünde herkesi üzen bir sakatlık yaşandı. Araba ödülü oyunu esnasında Yusuf ile yarışan Hikmet büyük bir kaza atlattı. Hikmet sağlık ekipleri tarafından oyun alanından alındı ve oyun ertelendi. Peki, Hikmet'in son durumu nasıl? Acun Ilıcalı, konseyde açıklama yaptı.

Survivor Hikmetin son durumu nasıl Acun Ilıcalıdan açıklama

Survivor Türkiye Yunanistan son bölümde oynanan araba oyununda Hikmet ile Yusuf'un mücadelesinde Hikmet ağır bir sakatlık yaşadı. Parkurda düşen Hikmet, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Peki Hikmet'in son durumu nasıl?

Haberin Devamı

HİKMET'İN SON DURUMU NASIL?

Acun Ilıcalı konseyde Hikmet'in durumu ile ilgili son bilgiyi şu sözlerle anlattı:

"Arkadaşlar Beyaz takımın eleme konseyine hoşgeldiniz. Beyaz takımdan bir kişi gitmek zorunda fakat herkesin kafasında Hikmet'in durumu var. Hikmet'le ilgili ilk gelen rapor, şu anda ayağında kırık yok fakat bir hasar var. Hasarın büyüklüğü de birkaç gün içerisinde belli olacak. Şu an net bie şey söyleyemiyoruz. Çok üzücü bir olay. İki takım için de şok oldu."

SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.