Gündem Survivor'da kim gitti? İşte Survivor'dan elenen şok isim...

Survivor'da kim gitti? İşte Survivor'dan elenen şok isim...

17.02.2017 - 07:37 | Son Güncellenme:

Survivor'un Cuma akşamı yayınlanan bölümünde acil durum konseyinin toplanmasına karar verildi. Acun Ilıcalı'nın Survivor'dan bir yarışmacının ayrılacağını açıklamasıyla herkes şoke oldu. İşte Survivor'dan elenen isim...

Survivorda kim gitti İşte Survivordan elenen şok isim...

Survivor'da 17 Şubat Cuma akşamı acil durum konseyi gerçekleştirildi ve Acun Ilıcalı adaya veden eden kişinin ismini söyledi. Eser West'in açlığa sinirsel olarak dayanamadığı için adadan gitmek istediğini söyleyen Acun, bu isteği herhangi bir yiyecek konusunda hiçbir yarışmacıya ayrıcalık tanıyamayacakları için kabul ettiklerini vurguladı. Eser'in yerine adaya yeni yarışmacı olarak Göz6 yarışmasıyla tanınan Bulut Özdemiroğlu geldi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN KİM ELENEDİ?

Survivor 2017'ye Eser West veda etti, sebebi ise açlığa dayanamaması oldu. Doktor Metin Kuş ile de görüşen Eser West açlıkla sinirsel olarak baş edemedi. Survivor'un yeni bölümünde Eser West arkadaşlarına veda edecek.

Survivor'da gönüllüler takımına yeni katılacak isim ise bu akşam açıklanacak.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acil durum konseyinden önce Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununa çıktı. Kumda basketbol oynayan iki takım deyim yerindeyse canla başla mücadele ettiler. Kıran kırana geçen oyunun ardından kazanan taraf Ünlüler oldu. Oyun sonrası oyunu kaybeden Gönüllüler kendi aralarında büyük bir tartışmaya tutuştu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Gönüllüler Takımından beş aday SMS oylamsına çıktı. Erdi, Sadin, Yiğit, Gökhan ve Elif arasında yapılan SMS oylaması sonucunda en düşük oyu alarak yarışmaya veda eden isim Yiğit oldu.

Haberin Devamı

YİĞİT KONSEYİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU!

Benim elenmemdeki en büyük etken Volkan. Çünkü Erdi ve Eser hakkında, ben bu adamlarla yapamam diyip, daha sonra onlarla beraber kulis yaptıktan sonra benim ismim potaya çıktı. En büyük etkenlerden birisi Volkan. Volkan benim adımı vererek performansımın düşük olduğunu söyledi.

Erdi hiçbir şey yapmayan bir insan. Sadin'in de performans olarak yavaş kaldığını düşünüyorum. Volkan umarım yaptığı kulisten pişman olmaz. Finale bazı isimlerin kalmasını isterim. Gökhan, Ogeday ve Elif'in finale gitmesini gönülden isterim.

ACUN ILICALI AÇIKLADI: ARTIK DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA...

Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık oyunları çok kritik oldukları için. Kaybeden takımdan bir kişinin gitme ihtimali çok yüksek olduğu için bundan sonra dokunulmazlık oyunları üçüncü tura kaldığı zaman en iyiler oynayacak ama üç değil beş olan kazanacak. Oyun eğer 1-1'e geldiyse.