Gündem Survivor'da son bölümde neler yaşandı? Survivor 2018 birleşme partisi...

Survivor'da son bölümde neler yaşandı? Survivor 2018 birleşme partisi...

12.05.2018 - 09:13 | Son Güncellenme:

Survivor son bölümüyle dün akşam izleyenleri yine ekrana kilitledi. Anlat Bakalım adlı oyun Survivor yarışmacıları ile Acun Medya takımı arasında oynadı. Eğlenceli oyunda kazanan hangi taraf oldu? Survivor 2018 birleşme partisi ise...

Survivorda son bölümde neler yaşandı Survivor 2018 birleşme partisi...

Survivor'da birleşme partisine kısa bir süre kala kıran kırana mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor'da sembol oyunu mücadelesi ise izleyenleri ekrana kilitledi. Kazanan bir erkek ve bir kadının Dominik'e ailesini getirecek olması yarışmacıların hırsını bir kat daha arttırdı. Survivor sembol oyununda finale dört isim kaldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2018'de birleşme partisi 13 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek.

ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Acun Medya ve Survivor yarışmacıları arasında gerçekleşen Anlat Bakalım oyununu Acun Medya kazandı.

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Survivor 2018'de dün akşam yarı final heyecanı yaşandı. Sembol oyununda kazanan bir erkek ve bir kadın yarışmacısının ailesi birleşmeden bir kaç gün sonra Dominik'e gelecek. Finale kalan isimler erkeklerden Adem ile Hilmicem olurken, kadınlardan Yağmur ve Damla oldu.

SURVİVOR'DA DOMİNİK DERBİSİ

SURVİVOR YEMEK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler arasında dün akşam Mor oda için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kazanan takımın aynı zamanda Lazanya da yiyebileceği ödül oyununda Gönüllüler takımı 10-3 gibi bir skorla ödüle uzandı. Survivor'da Lazanya ziyafetinin ardından yarışmacılar aileri için Türkiye içerisinde olmak kaydıyla ailerini tatile gönderme fırsatı yakaladılar.