Cadde Survivor Turabi gözyaşlarını tutamadı

Survivor Turabi gözyaşlarını tutamadı

08.05.2018 - 12:17 | Son Güncellenme:

'Survivor 2018'de ünlüler takımında mücadele eden Turabi Çamkıran, son dönemdeki agresif hareketlerinin aksine bu kez gözü yaşlı şekilde ekrana geldi.

Survivor Turabi gözyaşlarını tutamadı

Survivor'da Turabi krizi yaşanıyor... Son ada konseyinde takım arakadaşlarının kendi adını yazmasına sinirlenen eski şampiyon, adada ve oyunlarda yalnız takılarak yeni bir strateji uyguluyor. Diğer yarışmacılar ise Turabi'yi eleştiri yağmuruna tutuyor.

Haberin Devamı

İki takım, bu akşam iletişim ödülü oyununa çıkıyor. Kazanan taraf, Anneler Günü'nde annesi ile telefonda görüşecek. Ödülü duyunca adeta kendinden geçen Turabi Çamkıran, annesini çok özlediğini söylerken bir anda gözyaşlarına hakim olamıyor.

TURABİ-ANIL TARTIŞMASI

Ödülün çok anlamlı olması yarışmacıların sinirlerini de geriyor. Herkes annesiyle telefonda konuşmak isterken oyuna da çok hırslı başlıyor. Oyun esnasında Turabi ile Anıl Berk Baki arasında tartışma çıkıyor. Turabi "Sakın bir daha bizim tarafa hareket yapma, haddini bil" diyerek uyarıda bulunuyor. Anıl ise "Sen kim oluyorsun da bana haddimi bildiriyorsun" karşılığını veriyor.