Cadde Survivor Turabi özür diledi!

Survivor Turabi özür diledi!

05.03.2018 - 11:17 | Son Güncellenme:

'Survivor 2018' yarışmasında All Star takımı adına mücadele eden Turabi Çamkıran, Romanya mücadelesinde yaşananlar için açıklama yaptı.

Survivor Turabi özür diledi

'Survivor 2018'in yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin kazandığı Romanya mücadelesinde yaşananlar hakkında bilgi verdi. Turabi Çamkıran ise özür diledi.

Haberin Devamı

"TARTIŞMA YAYINLADIĞIMIZDAN DAHA BÜYÜKTÜ"

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "İstemediğimiz olaylar oldu. Ekranlarda görüntülerin belli bir kısmını kullanabiliyoruz. Çok vahim bir durum olmadı, fiziksel bir durum söz konusu değil. Ancak tarışma yayınladığımızdan daha büyüktü. Biz de böyle bir tartışmayı çok fazla vermek istemedik" dedi.

All Star takımının başarılı yarışmacılarından Turabi, "Aşırı tepki verdim. Kum attım, atmaya da devam ettim. Rumen arkadaşlarım var, biraz anlıyorum. Birkaç küfür beni tahrik etti, ordan çıldırdım. Ağızlarında sürekli o küfür vardı. kendime hakim olamadım. En çok sizden özür diledim. Neredeyse haftada bir kez bizi uyarıyorsun. Ona rağmen böyle olduğu için özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı