Gündem Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları belli oldu!

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları belli oldu!

20.05.2017 - 09:06 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de dün akşam yine heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. TV8'in fenomen yarışması Survivor'da kıyasıya mücadele yaşandı. Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyununda kolyenin sahibi kim oldu. Survivor'da bu haftanın ilk 2 eleme adayı belli oldu, işte ayrıntılar...

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Eleme adayları belli oldu

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı, Ünlüler ve Gönüllüler arasında önemli bir mücadele yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ise kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bu turun galibi ise Berna oldu. Gönüllüler arasında yazılan isimlerde en fazla oy alarak bu haftanın ilk eleme adayı Ogeday oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Berna ise ikinci eleme adayı olarak Volkan'ın ismini verdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR TÜRK-YUNAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor nefes kesen mücadeleleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu hafta gerçekleştirilen Türk- Yunan takımının karşılaşmasında iki turu da kazanan Türk takımı Yunanistan Mikanos tatili kazandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Türk-Yunan takımı nefes kesen bir akşam yemeği yiyecek. Şarkıcı Fedon eşliğinde eğlenceli anların yaşanacağı yeni bölümde Sabriye ve Konstantinos arasında yaşananlar yeni bölüme damga vuracak.

SURVİVOR 96. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIMIN OLACAK?

Survivor ödül oyunun ardından normal hayatlarına dönen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana bir dokunulmazlık mücadelesi yaşanacak. Peki haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?