Gündem Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları...

Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları...

29.04.2017 - 11:42 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Kimin kazanacağı merak konusu olmuştu. Survivor adasında gerilim sürüyor, İlhan ve Serhat arasında tansiyon yükseldi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde Ünlüler takımı arasında sinirlerin gerildiği anlar yaşandı. İşte dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları...

Survivorda bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme adayları...

Survivor'da bu akşam yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. İsmi en çok yazılan Berna ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Ogeday ise ikinci isim olarak Anıl'ı söyledi. Survivor'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyor...

Haberin Devamı

Survivor'da her geçen gün gerilim biraz daha tırmanıyor. Kaybedilen oyunların ardından sinirlerin gerildiği Survivor'da dün akşam ödül oyunu için kıran kırana bir mücadele daha yaşandı. Survivor'da dün akşam'ın ödül oyunu kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Kaybedilen oyunun ardından Survivor Ünlüler takımında tansiyon iyice yükseldi. Bu akşam ekrana gelecek dokunulmazlık mücadelesinde Serhat ve İlhan arasında oyun sırasında tartışma yaşanıyor. Peki bu akşam ekrana gelecek Survivor dokunulmazlık mücadelesini hangi takım kazanacak. Son olarak aralarından Şahika'yı gönderen Ünlüler takımının bir kişi daha kaybetmeye tahammülü yok.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunu nefesleri kesti. Yarışmayı kazanan takım dün akşam Santa Domingo'da muhteşem bir gecenin tadını çıkartacaktı fakat önlerindeki parkur oldukça zorluydu. Oyunun ilk etabını gönüllüler takımı rahat bir şekilde kazandı. Oyunun ikinci etabında ise bu kez ödüle kendi takımlarının gitmesini isteyen ünlüler mücadele etti ve oyunun ikinci etabını kazandı. Final etabını kazanan Gönüllüler takımı dün akşam oynanan ödül oyunun kazananı oldu.

Survivor 2017'de Şahika'nın gidişiyle birlikte Ünlüler takımı dağıldı. Survivor'da bu akşam ceza oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu oyunda her şeylerini ortaya koydular. Ceza oyununu kaybeden takım bir sonraki dokunulmazlık oyununa -1 olarak başlayacak. Sete geride başlamanın dezavantajının yanında bir dokunulmazlık oyununda böyle bir ceza geliyor olması yarışmacıları strese soktu. Heyecanın dorukta olduğu Survivor 2017'de ceza oyununu hangi takım kazanacağı ise şimdiden merak konusuydu.

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ünlüler ve gönüllüler takımında ceza oyunlarının sıkıntısı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı ceza oyunu lafını duyunca suratlarını ekşitiyorlar. Daha önce oynanan ceza oyunlarında takımlar evsiz kalmıştı ve soğuk havada yağmur altında yatmak zorunda kalmışlardı. dün akşam oynanan ceza oyununun kaybedeni ise bütün avantajı kaybedecekti. Oyunu kaybeden takım bu hafta ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacaklar.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2017’de 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümde ‘Survivor’da kim elendi’ sorusu yanıt buldu. Elemeye kalan Sabriye, Sema ve Şahika arasında arasından adaya veda eden isim açıklandı. Survivor 2017’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından 3 yarışmacı elemeye adayı olarak sms oylamasına kalmıştı.

Cumartesi yayınlanan bölümde ünlüler takımında, konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı old. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci aday olarak Şahika’nın ismini söylemişti. Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise, Survivor’da ilk kez oynanan su topu oyununu gönüllüler kazandı. Dokunulmazlığı yine kaybeden ünlüler takımındaki konseyde adı en fazla yazılan Sema 3. eleme adayı oldu.

Survivor’da elemeye kalan Sabriye Şengül, Sema Apak ve Şahika Encümen arasından en az oyu alarak elenen isim Şahika oldu. Adının açıklanmasından sonra konuşan Şahika, “Hepimizin zor günleri olmuştur bugün de öyle bir gün. Ama o zorluklar hep bizi güçlendiriyor. Demek ki böylesi hayırlıymış benim için. Kimsenin kalbini kırmaya çalıştım. Survivor’ı sonuna kadar yaşadım. Hep buraya gelmek istedim ama çeşitli engeller oldu. Bu seneye kısmet oldu. Ama zor bir dönemde gelmişim. Umarım aileme beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir ve burada iz bırakabilmişimdir” dedi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ise, “Seni önceden tanıyordum ve Survivor’da daha iyi tanıma imkanı buldum. Örnek bir milli sporcu olduğunu davranışlarınla Survivor’da daha iyi ispat ettin. Seni daha iyi tanıdığım mutlu oldum” dedi.