Gündem Survivor oyun alanında talihsiz kaza! (Serhat Akın sakatlandı!) 3 isim eleme kaldı

Survivor oyun alanında talihsiz kaza! (Serhat Akın sakatlandı!) 3 isim eleme kaldı

10.02.2017 - 07:51 | Son Güncellenme:

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Elemeye kalan 3 isim belli oldu. Erdi ve Yiğit 6 eşit oyla eleme adayı olurken sembolün ismi Tuğçe ise Sadin'in ismini verdi. Survivor 2017'de heyecan kaldığı yerden devam ederken dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Serhat Akın talihsiz bir kaza geçirdi. Oyun alanında bağırarak bacağını tutan Serhat'e doktor müdahalesi yapıldı. Mücadele esnasında Serhat Akın'ın yaşadığı sakatlık izleyenleri oldukça üzdü. Gözyaşlarına boğulan Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor oyun alanında talihsiz kaza (Serhat Akın sakatlandı) 3 isim eleme kaldı

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Gönülüller takımı arasında iki eleme adayı seçildi. Elemeye kalan Erdi Ünver ve Yiğit İzik 6 eşit oyla elemeye kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda sembolün sahibi olan Tuğçe ise Sadin Bakır'in ismini verdi. Heyecanın dorukta olduğu Survivor'da bu hafta yine talihsiz bir olay yaşandı. Serhat Akın sakatlandı. Ünlüler takımı ve gönüllüler takımında yapılan yarışta, Serhat Akın'ın geçirdiği sakatlık takım arkadaşlarını adeta şoke etti. Furkan'ın ağlarken görülmesi herkesi üzdü. Oynanan dokunulmazlık oyununun ardından dokunulmazlık sembolünü kazanan takım belli oldu.

ELEMEYE KALAN 3 İSİM!

- ERDİ ÜNVER
- YİĞİT İZİK
- SADİN BAKIR


SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Haberin Devamı

Survivor 2017 ünlüler takımında, bu hafta dokunulmazlık sembolünü almak için ünlüler canla başla mücadele etti. Dokunulmazlık oyunu esnasında yere yığılan Serhat Akın, acılar içerisinde yerde kaldı. Oyun sırasında Serhat Akın'ın sağ bacak arka adelesi koptu. Sehat'a ilk müdahaleyi doktor Metin Kuşçu yaptı.

Eski Milli Futbolcu Serhat'ın bundan sonra oyunlara devam edip edemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. Sakatlık geçiren Serhat Akın'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği ise henüz belli değil.

SERHAT AKIN KİMDİR?

5 Haziran 1982 yılında Almanya'nın Bretten kentinde dünyaya geldi. 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşında iken futbola Karlsruher SC takımının alt yapısında başladı. 9 yıl burada futbol oynadı. Ve 2001 yılında Fenerbahçe takımına transfer oldu. Serhat Akın, Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımında forma giydi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Serhat Akın, FC Köln takımında da oynadı sonrasında da Almanya’nın 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynadı ve burada futbol hayatını sonlandırdı.

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sırasında Serhat Akın'ın sakatlanması yarışmacıları şok ediyor. Survivor yeni bölüm fragmanlarına yansıyan görüntülerde gözyaşları içinde kalan Serhat Akın'a doktor müdahelede bulunuyor.