Gündem Survivor 9. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi? İşte Survivor 10. bölüm tanıtımı!

Survivor 9. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi? İşte Survivor 10. bölüm tanıtımı!

22.02.2018 - 08:53 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de büyük mücadele bu akşam da hız kesmeden devam etti. Heyecanla izlenen Survivor bu yıl fark yaratıyor. Bu akşam All Star ve Gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Gönüllüler takımında konsey sonrası ortalık karıştı. Peki Survivor 9. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı ve ödül neydi?

Survivor 9. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi İşte Survivor 10. bölüm tanıtımı

TV8'de Survivor heyecanı devam ediyor. Bu akşam 9. bölümü ile ekrana gelen Survivor 2018'de Gönüllüler adasında konsey sonrası kılıçlar çekildi. Survivor 9. yeni bölüme Cumali ve takım arasındaki hararetli konuşma damga vurdu. Peki Survivor 9. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı ve ödül neydi?

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI, ÖDÜL NEYDİ?

Büyük bir heyecana sahne olması beklenen ödül oyununda yarışmacılar engellerden aşarak bir çubuğu panele atarak yerleştirmeye çalıştı. Ancak fazla bir çekişme olmadan Gönüllüler takımı rahat bir oyunla All Star takımını 10-2 mağlup ederek pizza ödülünün sahibi oldu.

ÜMİT KARAN VE NİHAT DOĞAN'DAN TEPKİ!

Gönüller oyunu kazanınca büyük bir sevinç yaşadılar. All Star takımı oyuncuları Nihat Doğan ve Ümit Karan ise bu olaya tepki gösterdi ve ortalık gerildi.

SURVIVOR 10. BÖLÜM TANITIMI