Gündem Survivor 2018'de Romanya'yla karşılaşacak takım belli oldu!

Survivor 2018'de Romanya'yla karşılaşacak takım belli oldu!

24.02.2018 - 09:26 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de bu akşam nefes kesen dakikalar yaşandı. All Star ve Gönüllüler takımı beklemedikleri bir sonla karşılaştı. Oyunu kazanan takım Survivor Romanya takımı ile karşı karşıya gelmeye hak kazandı. Peki Survivor'da Romanya ile hangi takım yarışacak?

Survivor 2018de Romanyayla karşılaşacak takım belli oldu

Survivor 2018'de yeni bölüm nefesleri kesti. Bu akşam 11. bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da sürpriz bir oyun oynandı. Oyunda galip gelen takım Romanya ile karşı karşıyaya gelmeye hak kazandı!

Haberin Devamı

ÖDÜL HANGİ TAKMIN OLDU?

Survivor 2018'de 11. bölüm büyük heyecana sahne oldu. Programın sunucusu Acun Ilıcalı bu akşam oynanan öncesi büyük sürprizi açıkladı ve kazananının Romanya Survivor takımı ile yarışacağını açıkladı. Açıklama sonrası oldukça zorlu geçen oyunun galibi All Star takımı oldu ve Romanya Survivor takımı ile ödül oyunu oynamaya hak kazandı.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINA İKİ YENİ İSİM

Gamze'nin Survivor serüvenine devam edemeyecek, Hakan'ın ise uzun süre oyunlarda yer alamacak olmasından ötürü Gönüllüler takımına iki yeni isim dahil oldu.

O isimleri oyun öncesinde Alp Kırşan açıkladı.

Emre ve İpek Gönüllüler takımının yeni yarışmacıları oldu. İki isim de oldukça iddialı.

Survivor 2018de Romanyayla karşılaşacak takım belli oldu

CUMALİ VE RAMAZAN ARASINDA GERİLİM YÜKSELDİ

Haberin Devamı

Gönüllüler adasında konseyden sonrası sinirler durulmuyor. Cumali ve Ramazan arasında gerilim arttı. İkili arasındaki gerginlik oyun alanında da sürdü. Cumali'nin 'Bir mesele varsa ormana gidelim' demesi olayın fitilini ateşledi.