Cadde Survivor yolcuları

Survivor yolcuları

01.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TV8’de ekrana gelecek ‘Survivor 2016’da yarışacak ünlüler önceki gece Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Atatürk Havaalanı’nda ünlü isimleri, aileleri ve arkadaşları uğurladı

Survivor yolcuları

Ünlüler kafilesinde yer almayan Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay’ın daha sonra ekibe katılacağı öğrenildi. Trabzonspor’un Gineli eski futbolcusu İbrahim Yattara “En çok Türk yemeklerini özleyeceğim” dedi. Arkadaşı Bailo Diallo, Yattara’ya “Bana sahip çıktı. Türkiye’de yaşayan birçok Gineli vatandaşa yardım etti” sözleriyle övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

‘Avatar’ lakaplı Muay Thai Dünya Şampiyonu Çağan Atakan Arslan aç kaldığın- da sinirli olabileceğini anlattı. Sporcu, adaya seccade ve tesbih götürdüğünü söyledi. Finale kalmak istediğini ifade eden Ebru Öztürk ise “Ailem için yarışacağım” şeklinde konuştu.

Son üç gündür grip olduğundan yakınan Yunus Günce, “Hasta olarak adaya gidiyorum” dedi. Boynundaki kolyeyi Merve Aydın’ın hediye ettiğini söyleyen milli atlet Nagihan Karadere, “Bir yaşında kızım var. Adadan şampiyon bir anne olarak dönmek istiyorum” diye konuştu.

Miss Turkey 2013 üçüncü güzeli Ezgi Avcı “Adada makyajsız görüntülenmekten rahatsız olur musunuz?” sorusunu, “Makyajsız olmaktan korkmayacağım” diye yanıtladı.