Aile Susam Sokağı İBS fuarında

Susam Sokağı İBS fuarında

01.12.2015 - 11:50 | Son Güncellenme:

Susam Sokağı sevimli karakterleri "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby" Türkiye'ye geliyor. 11-13 Aralık'ta Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İBS'de olacaklar; hem de üç gün boyunca!

Susam Sokağı İBS fuarında

İBS ile 'Susam Sokağı' İstanbul'da

Haberin Devamı

Ne çok sevmiştik... Sonra büyüdük ve onlar çok uzaklara gitti. Şimdi geri dönüyorlar; biz bugünün anne babalarına 'merhaba' demeye, çocuklarımızla tanışmaya, oynamaya...

11-13 Aralık tarihleri arasında Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'ne mutlaka uğrayın; Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby yani Susam Sokağı'nın sevimli kahramanları sizleri bekliyor olacaklar. Hem de yepyeni sürprizleri ile...

Etkinliğin ev sahibi ise Türkiye'nin en büyük, en eğlenceli, en renkli anne, bebek, çocuk fuarı olan İBS.

Üç gün boyunca hem çocuklara hem de ebeveynlere yönelik pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı'nda dans şovları ve eğitici etkinlikler gerçekleştirecek, kurabiye yapımı başta olmak üzere birçok atölye düzenleyecek.

Haberin Devamı

1-12 yaş arası çocuklara göre düzenlenen Susam Sokağı'nda minikler ayrıca "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby" ile birlikte yarışmalara katılacak. Susam Sokağı karakterleri üç gün boyunca toplamda 21 şov düzenleyecek.

Büyülü Bahçede Neler Var?

Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da en sevilen çizgi kahramanlar, prensler, prensesler, yılbaşı partileri, hediyesi bol hazine avı yarışmaları ile daha pek çok şov da İBS kapsamında ebeveynlerle ve çocuklarla buluşacak.

İBS geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının içine bir botanik bahçe kuracak. Özel olarak tasarlanan büyülü bahçede, rengarenk çiçekler, pek çok çocuğun ilk kez karşılaşacağı ağaçlar ve elbette tavuklar, kazlar ve tavşamlar olacak.

HEYECANLIYIZ ÇÜNKÜ...

Kurulduğu ilk günden bu yana 'en'leri ve 'ilk'leriyle hem anneleri hem de çocukları sevindiren

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Genel Müdürü Seçil Fida, Susam Sokağı karakterlerini uzun yıllar sonra Türkiye'ye getirmenin heyecanını yaşadıklarını söylüyor.

Bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Fida, "İBS olarak dört yıldır zor ve önemli bir iş yapıyoruz. Çocukları için en iyisini isteyen aileleri üç gün boyunca ağırlıyoruz. Sorularını dinleyip cevaplayan uzmanlarla, sağlıklı ve güvenilir ürünlerle, yaratıcı oyunlarla ve çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenecekleri etkinliklerle buluşturuyoruz. İBS kapsamında ayrıca her yıl çocukluk düşlerimizi tekrar ve yeniden çok daha rekli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Susam Sokağı'nı getirdik. Ben de bir ebeveynim ve bu yıl yine çok eğleneceğiz, çok öğreneceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Susam Sokağı'nın bütün sahne şovlarını ücretsiz izleyebilmek için "www.ibsfuar.com" sitesine hemen girin İBS'ye indirimli giriş biletinizi alın.

Yazarlar