İstanbul Suzan Kardeş Engelliler İçin Konser Verdi

Suzan Kardeş Engelliler İçin Konser Verdi

12.05.2017 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

Suzan Kardeş Engelliler İçin Konser Verdi

Kartal Belediyesi’nin engelliler için düzenlediği etkinlikte konser veren Suzan Kardeş engellilere unutulmaz anlar yaşattı.
Kartal Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte konser veren ünlü sanatçı Suzan Kardeş, engellilere unutulmaz anlar yaşattı. Kartal Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelliler için bir dizi etkinlik düzenledi. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir araya gelen engelliler vatandaşlarla birlikte müzik eşliğinde Kartal Meydanı’na kadar yürüdü.
Burada oluşturan etkinlik alanında çeşitli gösteriler yapan engelli öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı. Engelliler Haftası nedeniyle konser veren ünlü sanatçı Suzan Kardeş, engellilerle birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Birbirinden güzel türküleri engelliler için seslendiren Suzan Kardeş, zaman zaman sahneden inerek engelliler ve vatandaşlarla birlikte türkü söyledi. Kendini müziğin ritmine bırakan engelliler ve vatandaşlar bol bol oynayarak doyasıya eğlendi.
Etkinlikte engellileri yalnız bırakmayan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de engellilerin mutluluğuna ortak oldu. Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Yüksel, “Engellilerle alakalı ilkleri ve yenilikleri yapmaya çalışıyoruz. AKÜ’lü araçlarla ilgili şarj istasyonlarımız var. Engelli kardeşlerimiz sokağa çıktıklarında AKÜ’lü araçlarının şarjı bittiğinde mağduriyetlerini gidersinler diye. Çeşitli ekinlikler yapıyoruz bu anlamda emeği geçen müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Bugün de engellilerin eğlencesi için bir ortam hazırladık. Engellilerin sorunlarıyla alakalı panel düzenledik. Bu meseleyi önemsiyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız. Türkiye’de engelli sayısı çok fazla olduğundan daha fazla kafa yormamız lazım. Kartal’da engel yok diyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi.