Editörün Seçtikleri Swarovski 2018 Sevgililer Günü koleksiyonu göz kamaştırıyor

Swarovski 2018 Sevgililer Günü koleksiyonu göz kamaştırıyor

22.01.2018 - 15:22 | Son Güncellenme:

Swarovski'nin, 2018 Sevgililer Günü koleksiyonu ve kampanyası #BRILLIANCEFORALL konseptini yansıtıyor.

Swarovski 2018 Sevgililer Günü koleksiyonu göz kamaştırıyor

Swarovski, 2018 Sevgililer Günü koleksiyonu için canlı ve cesur tasarımlar seçiyor böylece her bir tarza her zaman hitap ediyor. Romantik estetik tamamen tazelendi ve yenilendi, Nathalie Colin şu açıklamada bulundu: "Sevgi hepimizin kalbinde yer alıyor ve sevginin birçok farklı yönü var. Swarovski, çeşitliliği ve sevginin tüm ifade biçimlerini desteklemekten gurur duyuyor. Dolayısıyla bu koleksiyonumuzda geleneksel kalp simgesinin haricinde farklı sevgi simgelerine de yer verdik. Ömür boyu süren bağlılığı simgeleyen ve baştan çıkarıcı bir vurguya sahip kurdele düğümden ilham aldım. Cesur kelepçe tarzı, göz alıcı ikili yüzük ve herkesin beğenisine hitap edecek günlük tarzla uyumlu takılar mevcut. Her bir parça çeşitliliğin ve sevgi özgürlüğünün mesajlarıyla tamamlandı, bu mesajlar ben de dahil olmak üzere herkes için oldukça önemli."

Haberin Devamı

Yeni Lifelong ailesi sonsuz sevgiyi simgeleyen düğüm motifine moda dolu bir bakış açısı kazandırıyor. Organik bükümler ve dönüşler, düğümün sonsuz akışını yeniden canlandırıyor beyaz berrak kristaller ise pembe altın ve rodyum kaplama tasarımlara göz alıcı bir şekilde yerleştiriliyor, bunu cesur iki renkli kelepçede ve moda ikili yüzükte görebilirsiniz. Halka bileklikler, tasma kolyeler, kolye uçları ve yüzükler zarif ve lüks bir takı ruhu için küçük boyutlarda geliyor ayrıca bu tasarımlar üst üste takılabildiği gibi seçkin bir görünüm için bağımsız olarak da takılabiliyor.

Bu sezon Sevgililer Günü'nün efsanevi kalbi, yeni Lovely serisiyle ışıltılı bir yeniliğe sahne oldu. Pavé kristalle ışıltı katılan açık kalp tasarımları, ışıltılı ve sallantılı Zirkonya damlalarıyla tamamlanan sade Attract tasma kolyeler gibi diğer parçalarla birlikte kullanıldığında canlı bir vurguya sahip sevginin sevimli anılarını oluştururlar. Bu kombinasyon kadınsı ancak çağdaş bir görünüm sunar.

Haberin Devamı

BrillianceforAll konseptinin yeni ifadesi olan Sevgililer Günü kampanyası, moda trend belirleyicilerinin kraliçesi Chiara Ferragni ve nişanlısı Fedez, Malaika Firth ve Nate Gill gibi gerçek hayattaki çiftleri barındırıyor. Marka elçisi Karlie Kloss ise 2017 Sevgililer Günü kampanyasının devamı olarak İspanyol erkek model Andrés Velencoso ile çekimlere katıldı.

Bu tarz sahibi çift, "Love me, love me knot" konseptini oyuncu bir enerjiyle yansıtıyor. New York'ta çekilen kampanya, Swarovski'nin cesur ruhunu yansıtıyor ayrıca çok yönlü çiftlerin tarzını göz önünde bulundurarak ışıltının herkes için olduğunu vurguluyor.

Yazarlar