Takım Elbiseyi Sokak Modasına Taşımanın 5 Yolu

"Takım elbise"ye 2016 kış sokak stilinizde daha çok yer verin!...

Esasen erkek giysisi olarak kullanılan takım elbiseler, uzun zamandır, büyük bir zevkle bayanların gardıroplarına da girmiş bulunuyor. Ceket ve pantolondan oluşan takım elbiseleri, iş ortamında kullanmaksa hanımlar tarafından oldukça yaygın bir hal aldı. Giyene resmiyet katan, ciddi görüntünün iş ortamıyla direk bağlantısı kurulan takım elbiseleri, seksi, sıradışı, ekstra maskülen ya da şeker mi şeker kombinlere dönüştürmek de tabi ki mümkün. Nasıl mı? Hadi sokak modasına bir göz atalım, bayan takım elbise alternatiflerini inceleyelim.

Haberin Devamı

1- Klasik takım elbiseyi farklılaştırma sanatı!

Klasik takım elbise denince akla ilk gelen tabi ki, siyah renkli olanlar. Siyah takım elbise ile çok sıradan bir stile sahip olmak istemiyorsanız, işin içine biraz seksilik ya da salaşlık katabilirsiniz. Ceketi bluz gibi kullanarak oldukça feminen bir görüntü sergileyebilirsiniz. Bu yılın trendi olan bol paçalı pantolonları da göz önünde bulundurarak, bu tarz pantolon kesimine sahip bir takım elbise tercihi de yapabilirsiniz. Ayrıca daha gündüz kullanımına uygun olsun isterseniz, ceketin içine giyeceğiniz basic bir tişört size sade ve rahat bir stil yakalattıracaktır.

2- Daha fazla maskülen!

Takım elbisenin erkek giysisi olarak ortaya çıkışından ötürü, tarzına maskülenlik zaten hakim. Bayanlar bu kıyafeti kendi sokak stillerine yansıtınca bazen maskülenliğin sınırlarını da zorluyorlar. Siz neden böyle bir tarzı denemiyorsunuz?

3- Kışın kumaşı kadife!

Kadife kışın vazgeçilmez kumaşlarından bir tanesi. Eteklerden, pantolonlardan hatta elbiselerden sonra şimdi de takım elbiselerde egemenliğini devam ettiriyor. Sıcacık tuttuğu kadar, kombini iddialı gösterdiği de kesin. Bence bu kış, sevdiğiniz renkte kadife bir takım elbiseyi gardırobunuza katma vakti geldi.

4- Spor ayakkabının giremeyeceği bir kombin var mı?

Tabi ki yok!!! Spor ayakkabıyla tamamlanan bir takım elbise kombini, giyen bayanı cool, rahat ve salaş gösterecektir. Ayrıca ayarlanacak dekolte dozuyla, seksi görünmekte tamamen kişinin tercihine kalmış. Yani kim demiş spor ayakkabıyla seksi olunmaz diye? Seksi duruşun yanı sıra rahatlık da garanti.

Haberin Devamı

5- Kırmızı aşkına...

Çoğu bayanın en sevdiği renktir kırmızı. Hele ki, aylardan aralıksa ve yeni yıla girmeye sadece günler kaldıysa, kırmızının yeri bambaşka olur hayatımızda. Kırmızı takım elbise de işte kırmızı aşkının şıklıkla buluştuğu yegane parçalardan. Belki yılbaşı gecesi için de kırmızı takım elbise seksi topuklularla ve ipek bir bluzla güzel bir alternatif olabilir. Ne dersiniz?

Daha fazla sokak stili görmek, trendler ve stil önerilerileriyle ilgili diğer yazılarımı okumak için blogum "PIMOOD"u ziyaret edebilirsiniz.