Cadde Taksiciler ‘En’lerini seçti

Taksiciler ‘En’lerini seçti

09.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul genelinde 36 bin taksici, Türkiye’nin ‘En’lerini belirledi. Sanat, siyaset ve spor dünyasının ünlü isimlerinin buluştuğu gecede, 45 kategoride ödül dağıtıldı.

Taksiciler ‘En’lerini seçti

Bağcılar Belediyesi ve ‘Onur’un Taksisi’ programının işbirliğiyle düzenlenen 3. Taksiciler Ödül Töreni önceki akşam gerçekleşti.
‘Türkiye En’lerini Seçiyor’ projesi için İstanbul’un 39 ilçesinde 36 bin taksi şoförü sandık başına gitti. 45 kategoride oy verilen adaylar, Şişli Grand Cevahir’de ödüllerine kavuştu.

Haberin Devamı

Taksiciler ‘En’lerini seçti


Tatlıses’e ödül
Törende, ‘Yaşam Boyu Onur Ödülleri’nden birine layık görülen İbrahim Tatlıses’in ödülünü, oğlu İdo aldı. ‘Taksiciler Özel Ödülü’ne de aramızdan ayrılan Adnan Şenses, Kıvırcık Ali ve Osman Yağmurdereli ile Müslüm Gürses layık görüldü.

Derici’den gaf

İrem Derici, yaptığı gafla ödül törenine damga vurdu. İdo Tatlıses’in “Abla sosyal medyadaki o ‘At Hırsızı Brothers ve İdo’ fotoğrafında ben de at hırsızı olmuyorum değil mi? sorusuna Derici, “Senden at hırsızı değil olsa olsa at olur” yanıtını verdi.

PLAKALI GÖMLEK

Gecede ‘Yılın En İyi Erkek Televizyon Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görülen Erkan Petekkaya sahneye gerçek otomobil kullanarak geldi. Petekkaya’nın gömleğinde yazan 34 TEP 34 plaka numarası da dikkat çekti.

Haberin Devamı

CADDE’YE ÖDÜL

‘Basında Emeğe Saygı Ödülleri’ kategorisinde Ali Eyüboğlu, Salih Keçeci, Vehbi Dinçcan, Nurcan Sabur, Nurettin Soydan ve Yüksel Şengül ödüle layık görüldü.
Milliyet Cadde Yayın Yönetmeni Ali Eyüboğlu, ‘Survivor All Star’ için Dominik’te olduğundan onun adına ödülü Milliyet Cadde Haber Müdürü Abdullah Malkoç aldı.