Gündem Talihlinin sahte sayfasına istek yağdı

Talihlinin sahte sayfasına istek yağdı

14.01.2015 - 09:16 | Son Güncellenme:

Yılbaşı çekilişi talihlilerinden Halit Abak Facebook hesabını kapatıp kayboldu. Ancak talihlinin yerine açılan sayfa, yardım isteyen mesajlarla doldu

Talihlinin sahte sayfasına istek yağdı

Aydın'ın Söke ilçesinde yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin dört talihlisinden biri olan kamyoncu Halit Abak, polis eşliğinde notere gidip biletini tasdik ettirdikten sonra ortadan kayboldu. Abak kendisi ve ailesine ait Facebook hesaplarını da kapattı.

Haberin Devamı

Ancak bir vatandaş talihlinin yerine "Halit Abak Yardım Sayfası" açıp, Abak'ın fotoğrafını da üzerine koydu. Bunu yardıma muhtaç insanlara yardım etmek ve Halit Abak'a sesini duyurmak için oluşturduğunu da yazdı. Sayfa kısa sürede yardım isteyenler ve yorum yapanlarla doldu.

Ayşegül Ayşegül isimli profilin sahibi kadın bebeği için yardım isteyip, "Abone numarası versem elektrik faturamı yatırır mısınız?" dedi. Facebook sayfasında yapılan yorumlardan bazıları şöyle: Filiz Samuray, "Adam yıllarca kamyon sürmüş, biraz da yesin, içsin, dinlensin" Çağlayan Çay, "Nasılsın Halit Abi keyfin iyi mi?" Erkan Demirok, "Halit abi helal o para sana" Zeki Kapsal, "Hayırlı olsun Halit, senin adına sevindim. Allah kimseyi fakirlik ile sınamasın. Garibansan insanın anası bile yüzüne bakmıyor" Kadir Geldi, "Adam hak etti. Allah bozmasın. O parayı ailesiyle bolca yesin" Haluk Özay, "Ya arkadaşlar buraya yazıyorsunuz da Allah bilir bu adam şimdi nerede?"