Manisa TANRIVERDİ, GÖRDES'TE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

TANRIVERDİ, GÖRDES'TE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

30.07.2014 - 18:06 | Son Güncellenme:

.

TANRIVERDİ, GÖRDESTE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

Gördes'te, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seçim irtibat bürosunun açılışı da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü gerçekleştirildi.
Gördes'te İş Bankası karşısına açılan seçim bürosunun açılışına; AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gördes İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim irtibat bürosunun açılışından önce Gördeslilerle bayramlaşan Hüseyin Tanrıverdi'ye ilgi oldukça fazlaydı. Seçim irtibat bürosunun açılışına katılan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan Hüseyin Tanrıverdi çocuklarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Ramazan Bayramı'nın 2. gününde sayın milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'nin katılımlarıyla hem bayramlaşmamızı gerçekleştiriyor hem de Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bürosunun açılışını yapıyoruz. 12 yıldır milletimizin ve mazlumların yanında olan dünya lideri Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı seçim bürosunu Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi ve siz değerli vatandaşlarımızla açmanın sevincini yaşıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın gözlerindeki ışığın sönmemesi için, hastane kapılarından tedavi olmadan geri dönen garip gurebanın ölümü beklememesi için, tefecilerin kucağına çiftçilerin atılmaması için, deprem için toplanan paraların memurlara maaş olarak ödenmemesi için Recep Tayyip Erdoğan, yeni Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan... İnşallah Türkiye için son derece önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçimini büyük bir zafere dönüştüreceğiz."
Daha sonra Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, şunlara değindi: "Değerli hemşehrilerim, ilçemizde güzel bir bayram geçiriyoruz ancak içimizdeki burukluk devam ediyor. İsrail zulmetmeye, katletmeye ve soykırım yapmaya devam ediyor. İnşallah bu katliamın ve Müslümanların acısının bir an önce durmasını temenni ediyor, dua ediyoruz. Başbakanımız ilk turda yüksek bir oyla seçilecek. Bugün hem bayramlaşmamızı hem de Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah Başbakanımız ilk turda yüksek bir oy oranıyla seçilecek. Ülkemizde bugüne kadar hep ilkleri başardı, dik duruşuyla dünyada liderliğini kanıtladı. Hak ettiği yere cumhurbaşkanlığına seçilerek ülkemizin sesinin maddi manevi daha gür çıkmasını sağlayacak. Bizler bu zamana kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durduk ve yanında durmaya devam edeceğiz. Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'nin destekleriyle ilçemize birçok hizmet kazandırdık. Özellikle anayoldaki çalışmalarız bitti. Sıcak asfalt tamamlandı kaldırım çalışmalarında da bitme seviyesine gelindi. Bu büyük hizmetle birlikte Gördesliler bu bayramı farklı yaşadı. Gördes apayrı bir güzelliğe büründü. Gördesliler de artık kaldırımdan yürüyebilecek. Bu konuda vatandaşlarımızı özellikle rica ediyorum kaldırımdan yürümeye özen gösterelim. Kaldırımlar kapalıysa emniyete ve belediyemize şikayet edin biz gerekeni yapalım. Kaldırımlara engelli şeritlerini özellikle koyduk buraların kapatılmasına lütfen müsaade etmeyelim. Doğalgazla ilgili Gördes üzerine düşeni yaptı. Gördes, el ele vererek birlik beraberlik içerisinde abone sayısının yüzde 60'ını tamamladı, Manisa da tek ilçe olarak doğalgazın ilçemize getirilmesini hak etti. İnşallah ilerleyen aylarda yatırım programına alınarak gerekli çalışmalar başlatılacak. Gördes'in en büyük sorunu olan Akhisar yolunun da projesi tamamlandı. Sayın vekillerimizin destekleriyle ihale aşamasına gelindi. İnşallah bu yolun da bir an önce ihaleye çıkmasının müjdesini de sayın vekilimizin destekleriyle sizlere vereceğiz. Başbakanımıza son görevimizi yerine getirmek üzere Manisa'da gerçekleştirilecek olan mitinge seçim büromuzdan Cuma günü hareket edilecek, tüm halkımızı mitinge katılmaya davet ediyorum."
Akyol'un ardından alkışlar eşliğinde konuşmaya başlayan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bürosunu bayram gününde açmak bizlere ikinci bir bayram sevinci yaşatıyor. İlçe başkanımıza böylesi güzel bir seçim bürosunu hizmete açtığı için de ayrıca teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. 30 Mart seçimlerinde bizlere destek veren tüm gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gördes bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirdi. Gördes'te önemli bir zafere imza attık. Büyükşehir Belediye Başkanlığı bize nasip olmadı. Kirli bir ittifak oluştu bunu hepimiz fark ettik. Büyük ilçeler bu ittifakı daha güçlü kurdular. CHP olduğu gibi MHP'ye kaydı. AK Parti kazanmasın diye gece gündüz demeden çalıştılar. Kirli ittifaka 10 Ağustos'a yaklaşırken de devam ediyorlar. Milletimiz 10 Ağustos'ta bu kirli ittifakı ve hain eylemleri yerle bir edecek ve Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecek. Çünkü o dürüst bir lider, adaletli bir lider. Onun döneminde Türkiye hasta adam olmaktan usta adam olmaya dönüştü. Dolayısıyla dış güçler iç uzantılarıyla, kirli ittifaklarla Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasını istemiyor ve buna karşı çıkıyor. Türkiye güçlenirse dünya dengeleri içerisinde daha söz sahibi olacaktır. Türkiye güçlenirse kimi ülkelerdeki dindaşlarımız, soydaşlarımız mağdurluktan ve zulümden kurtulacak. Bu yüzden 10 Ağustos'ta milletimiz ilk turda Recep Tayyip Erdoğan diyecek ve Türkiye'nin sesinin daha gür çıkmasını sağlayacak" ifadelerini kullandı.
Gördes'e yapılacak hizmetlerin takipçisi olduklarını belirten Tanrıverdi, Cengiz Ergün'e seslenerek, "Salihli yolu Büyükşehirin kapsamında, bu sorunu bir an önce çözün. Eğer siz Büyükşehir imkanlarıyla çözemezseniz biz sizi bir tarafa bırakarak farklı bir yöntemle bu yolun yapılamasını gerçekleştiririz" dedi.
Tanrıverdi, "Burada nikel madeni var belki ekonomimizin canlanmasını sağlayacak. Ama ben bu maden işletmesinin sosyal sorumluluk noktasında etkin olarak rol aldıklarını görmüyorum. Bölgeye eğitim, ulaşım ve diğer alanlarda sosyal sorumluluk projeleriyle destek olmaları gerekiyor. Yarın buranın açılışına bizden Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı veya bakanımızı isteyecekler lütfen bu yolu görmezden gelmeyin, Gördes'le ilgili sosyal sorumluluk projelerinize hız verin" diyerek işletmeye uyarılarda bulundu.
Tanrıverdi konuşmasını tamamladıktan sonra seçim irtibat bürosunun kurdelesini keserek hizmete açtı.
Daha sonra Gördes Belediyesi'ne geçen Hüseyin Tanrıverdi, Muhammet Akyol'un makam odasında bir süre sohbet etti. Bu sırada Ayşe Nur isimli genç yazar, ilk kitabı olan Labirent'i AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk'a hediye etti.