Çanakkale TARİHİ FOTOĞRAFLAR ÇANAKKALE’Yİ SÜSLEYECEK

TARİHİ FOTOĞRAFLAR ÇANAKKALE’Yİ SÜSLEYECEK

27.02.2015 - 15:21 | Son Güncellenme:

.

TARİHİ FOTOĞRAFLAR ÇANAKKALE’Yİ SÜSLEYECEK

AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Mücahid Demir, tarihi olayların resmedildiği posterlerle Çanakkale’yi donatacak.
AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Mücahid Demir, seçim çalışmalarını anlamlı bir kampanyayla renklendirdi. Çanakkale tarihinin resmedildiği posterleri Çanakkalelilere hediye eden Demir, bu sayede tarihin hafızalardan silinmemesini sağlamak istediğini söyledi. Demir, “Gönül arzu eder ki, herkes elinden geldiğince, dili döndüğünce memleketi için bir şeyler yapsın. Ben de acizane bir kardeşiniz olarak şehrim ve memleketim için, hemşerim ve milletim için bu siyasi mücadeleye talibim. Her şeyden önce, aidiyet şuuru ile hizmet edecek yöneticiler maneviyatı zirve olan bu şehri hak ettiği mertebeye ulaştıracaktır. Bizler de bu bilinç ile kentimizin önemli değerlerini gelecek nesillere aktarmak ve hafızalardan silinmemesi adına bu tarihi olayların resmedildiği posterler ile kentimizi süslemeyi amaçlıyoruz. Çanakkale’nin değerlerine yakışır, değerlerine değer katan bir çalışma yürütmek istiyoruz. Çanakkale’nin Milli gelirini artırmak, ‘olmaz’ değil, ‘olur’ denilen bir Çanakkale için mücadele veriyoruz. Hep Çanakkale’nin içinde ve kalbinde olduk. Bundan sonrada Ankara’yı Çanakkale’ye taşımak için çalışacağız. Çanakkale’nin Dünya’da yeri olan değerleri var.
18 Mart 1915’de kazanılmış büyük bir zafer, Esat Paşa, Piri Reis gibi önemli değerlerimize sahip çıkmak için, bu değerleri günümüzde hafızalarda sıcak tutmak adına, önemli bazı an ve görselleri resmederek halkımızla paylaşmak istedik. Türkiye Cumhuriyeti, Ak Parti ile tarihinin en güçlü hükümetlerini kurarak yoluna devam ediyor. Her seçimde gücüne güç katarak yeni ufuklara koşan bu ekibin bir üyesi olma onurunu her vakit yaşadım. Aynı amaç ve şuurla hizmet etmek isteyen bir kişi olarak yola çıktım” dedi.