Cadde Tarık Emir Tekin'den aşk iddiasına yanıt

Tarık Emir Tekin'den aşk iddiasına yanıt

15.09.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Oyuncu Şevval Sam, oğlu Tarık Emir Tekin'le birlikte Arnavutköy'de bulunan bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Londra'da eğitim alan Tekin, son günlerde hakkında çıkan aşk iddialarına yönelik konuştu.

Tarık Emir Tekinden aşk iddiasına yanıt

Şevval Sam, önceki akşam oğlu Tarık Emir Tekin ile beraber Arnavutköy’de görüntülendi. Yemek yedikleri mekan çıkışında kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularına yanıtlayan Sam, “Oğlumla birlikte eğlenmeye çıktık. Epeydir vakit geçirmiyorduk. Bana da iyi geldi, ona da” dedi. Görünürde dizi projesi olmadığını belirten Şevval Sam, yeni bir oyun hazırladıklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

"TARIK OĞLUM, DİLAN DA KIZIM OLUR"

Sözcü'nün haberine göre; annesi ile birlikte akşam gezmesine çıkan Tarık Emir Tekin, ayağındaki sargı için "Yaklaşık bir ay önce kazayla kesildi. Bir ay daha böyle gezeceğim" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile haklarında çıkan aşk dedikodularına açıklık getiren Tekin, "Dilan çok yakın dostumdur. Çocukluğumuz birlikte geçti. Bir yanlış anlaşılma olmasın” dedi. Şevval Sam ise oğlunu doğrulayarak "Tarık oğlum, Dilan da kızım olur” ifadelerini kullandı.

Anne-oğul, röportajın ardından taksi beklerken yanlarına gelen yaşlı bir kadına yardım etmeyi de ihmal etmedi.

Tarık Emir Tekinden aşk iddiasına yanıt